Civcivim000 Ozlem2206 çok fena his ben ki normalde çok üşüyen insan bu sene kar kış bana mısın demedi çıplak yattığım çok oluyor yine sıcak yine sıcak😀
Ozlem2206 Civcivim000 katılıyorum benim kış boyu burnum buz gibi olurdu hep ellerim ayaklarım ilk defa böyle bi kış geçirdim valla yaza denk gelse napardık diyorum bazen😬
Sedaa60 36 haftalik hamileyim cati agrisi oturdugum yattigim yerden kalkarken baya zorlaniyorum cati agrisi oluyor ozellikle geceleri sanci oluyor
Betul44selinay 37+6 bacaklarım şişti yuruyemiyorum .bir yerde tooploaniyory kasılıyor nefesalamiyorum sancım yok yemek yiyecek yerim yok saankli sabrım kalmadi
Ozlem2206 Betul44selinay zamanı gelmiş artık sizin rabbim bir avazda kurtarsın biran önce kavuşun inşallah ☺️
Civcivim000 Ozlem2206 evet valla yine iyi zamana denk gelmiş bizim bebeler😅valla ben hatta şu açıdan seviniyordum ilk defa bu kış üşümüyorum doğalgaz faturasından kar edicez diye ama tabi zamlar yüzünden bir fark olmadı😅
Ozlem2206 OsmanEge_12 nişanınız nasıl geldi benimde geçen hafta baya katı sümüksü sarı renk akıntı geldi yoğun şekilde ama genelde kanlı yada kahverengi olur diyolar bilemedim
Hlime50 35+1 deyim bebegim 30.haftadsn beri kanalda hazir bekliyor , oyuzden catu agrim , bel agrilarim, kasilmalarim ne ararsaniz hepsi var bakalım ilerleyebilirsek ileri haftakarda bizi neler bekliyor
Fatmaozdemir Ben 32+3 deyim. Doktor doğum pozisyonuna girmiş ama erken doğum riski yok dedi. Gören karnım aşağı düşmüş diyor. Özel bölge kemiğim çok ağrıyor. Bebek benim de nefesimi kesiyor. Endişelenmeli miyim bilmiyorum 🧐
OsmanEge_12 Ozlem2206 katı yapışkan hafif kanlıydı sonrasında sarı oldu ağrım da vardı hastaneye. Gittim doktor nişanın gelmiş dedi ama açılma yok 1 cm sadece
girl_mother Haftalik bende doktor fazla kilo aldığımı diyet yapmam gerektiğini söyledi şimdi kara kara düşünüyorum doguma kadar ne yiyip icecem resmen kabus gibi yatamıyorum geceleri oturarak uyuyorum dönemiyorum bile göbegim den dolayı 🤯
Watashiva3454 Ozlem2206 ay doktor isim bile bulamadı bizimkinin durusuna yüz üstü yan yukarda yatıor ayakları aşşağıya sarkıtmıs sallıor
yerimseniben34 35 haftalık olcaz bizde bebeğim aşağıya inmiş yürürken zorlanıyorum baya yalancı sancılarımda çok fazla oluyor artık adet sancısı gibi ama düzensiz rahimde çok baskı hissediyorum 37 hafta ya kdr bekler inşaallah minik bey