Eminebysll Erken gebelik testim var, şuan yapsam mı sabahı mı beklesem Şuan yaptığımda sağlıklı sonuç alır mıyım kızlarrr
Pcoslubiranne Eminebysll gebelik varsa idrarin zamani fark etmiyor hele erken testte varsa cikar.Gec dollenme falan olmadiysa yani.Ama bir gece de tabi ki de beta degeri artar gebeyseniz.Daha koyu cikmasini etkiler sadece.
Nehir-Poyraz Eminebysll Sabah ilk idrar saçmalığına inanmıyorum ben. Varsa var yani çıkıyo zaten. Hiç ilk idrarlada yapmadım hep akşama doğru yaptım akşam yaptım
Eminebysll Zeyyyn Adete 4 gün kala erken test yaptım, negatif çıktı. Bide afedersiniz idrarda aman aman öyle beklemiş değildi ondan mı negatif çıktı bilmiyorum. Yarına kalacak gibi
Anneoluyorummmm Alırsınız elbette erken gebelik testi yanıltmaz bende akşam yapmiştım. Gebelik vars çıkar. Hadi yap merk ettim😁
Eminebysll Anneoluyorummmm Birde burda kim geciktiyse herkesin “Ben elendim adet oldum”diyeni çok gördüm. Şansıma sabah yapmak istediğimde benimde gelir 🙊🙊
trr4457 Anneoluyorummmm öyle de güzel yanıltıyormuş ki valla 2 kere test yaptım ikiside pozitif çıktı adet günüm geldiğinde şakır şakır adet oldum
Eminebysll Anneoluyorummmm Evet şüphem var, yok ya gecikmezdim. Yarın ola hayrola bakalım nasipte varsa 🙏
Anneoluyorummmm trr4457 bilemem sizi farklı sebep yaşamış olabilirsiniz. Yoks herkes pozitifi görüp adet olurdu değil mi?
Arusbags Benim 5 gunum var test yaptimm belirtilerim vardi sonuc sanirim hamileyim😊