minisinannesi07 Beta hcg 14 Şubat 98.49 15 Şubat 175.78 16 Şubat 222.45 19 Şubat 278.54 21 Şubat 2177 çıktı 2 günde bu kadar çıkması normal mi ?
Neseeli minisinannesi07 acaba 19 şubatta daha mı fazlaydı testte yanlışlık olmuş olabilir .. normalde 19 şubatta 1000 lerde çıkması lazımdı canım.. 21 ide 2000 lerde zaten..
minisinannesi07 Neseeli bilmiyorum ki ohss nedeniyle hastanede yatıyorum 19 undaki değerim böyle çıkınca sağlıksız gebelik olabilir normale de dönebilir takip edeceğiz dediler. Bugünde böyle bir sonuç çıkınca 2000 olması imkansız testte bir yanlışlık var dediler tekrar test için kan aldılar 😔
Neseeli minisinannesi07 belkide 19 şubatta ki test yanlıştı normal o gün 800 100 arası olması gerekiyordu sonrakide zaten 2000 güzel..
minisinannesi07 Elfs sabah bi ultrason yapıldı ama ohss nedeniyle hastanede yatıyorum sıvı birikmesi nedeniyle. Herhangi bir kese varlığından söz etmediler. Gerçi yumurtalıklarımda da sıvı birikmesi ve şişklnlik var bu durumda görünür mü ya da ultrason ne kadar sağlıklı gösterir bilmiyorum
Elfs minisinannesi07 geçmiş olsun bir bilgim yok bu konuda. Hayırlısı olsun hiç stres yapmayın stres her şeyi etkiliyor 🙏 olur olur gider inşallah🙏
Neseeli minisinannesi07 kese görünmez zaten şu an canım.. 6. Haftada anca şu an sen 5. Haftadasın. İnşallah 19 şubat testi yanlıştır da düzenli artmıştır 🤲
Haticeky minisinannesi07 hayirli olsun ve gecmis olsun canim kafana takma doktorum en az 2 kati olmasi gerekiyor demisti bana i 2kati olmus cok takma kafana insahhal guzel saglikli bi gebelik gecirirsin