Princessa Adetim 25 şubat ve bugun test yaptim negativ.Gogus agrisi,Sicak soguk titreme,Sinirli,Duygusal degisim,Biraz mide bulanmasi,Baş agrisi bunlar regl belirtilerimi???Konuşalim
TatlisBirAnne Princessa Çok fazla üstüne düşerseniz regl sıkıntılarını gebelik sanabilirsiniz. Ya da psikolojik olarak kendinizi ona hazırlıyor olabilirsiniz. Mesela atıyorum aslında mideniz bulanmıyo ama siz Psikolojik olarak öyle sanıyor olabilirsiniz. Gebelik olabilir de olmayabilir de ama naçizane tavsiyem çok fazla üstünde yoğunlaşırsanız kendinizden daha fazla uzaklaştırırsınız gebeliği. Allah hakkıyla bakabilene nasip etsin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🌺
Kubradvc Princessa bence çok kafana takma benimde bu tarz belirtilerim vardı regl me 8 gün kala hastalandım erken geldi büyük bir ihtimalle stresten dolayı oldu tuttu mu tutmadı mı acaba diye
Beroo Princessa erken gebelik testi al istersen normal testler de negatif çıkabiliyor, ben renk gecikmemden 2 gün sonra yaptım direkt pozitif çıktı :)
Esmavoles Bnzer durumlari bende yasiyorum ara ara sanci giriyo kasiklarima duzeliyo 5gun once test yaptim negatif bugunde kan testi verdim boyle hergun huzursuzlanmaktansa direk kan testi verim dedim sonucuda yarin alcam
Zuleyhakazan TatlisBirAnne aynen öyle vallaha canım ben hiç umursamadim bir sürüde iş gördüm adetim gecikti normalde ben hiç test yapmiyacaktim kaynanamin zoruyla yapıp öğrenmiştim ne kadar çok takarsaniz o kadar olmaz umursamazsaniz hemen olur Allah’ım isteyen herkese nasıl etsin 🙏🏻🙏🏻