Nil2736 Villanelle down semdormu ve dier 2 sendrom haricinde başka ne gibi bilgiler verdiler bebek hakkında
zz8714 Nil2736 ben orada yaptırmadım. Doktorumuzun çalıştığı Ankara’da bir laboratuvara yaptırdım. Doktorun takibi kolay olsun diye. Ama arkadaşlarımız Yeditepe’de yaptırdı. Yine aynı sistem diye biliyorum, bir farklılık veya sorun olmadı onlarda da
iremss Nil2736 numara 0555 028 58 71 Sonucu doktora iletiyolar doktor muayenesi orda olmuyosnz benm doktorum numarayı vermişti onlarda sorunca doktorumu söyleyp sonucumı doktordan öğrenmiştm
Nil2736 Mrv135 evet doktorum söyledi bugun istersen yönlendiriyim die. Bende onun yönlendirdiği kliniğe gidicem galiba. Çünkü kızlar yazmş klinik kendi dr nza raporu atıor die.
Villanelle Nil2736 tüm kromozomlar ve cinsiyet kromozomları da incelendi olarak görünüyor raporda. Sadece 22, 18 ve 13.kromozomları değil. Cinsiyetini söylemediler ama
Nil2736 iremss melyes87 zz8714 Villanelle Mysaa Şimdi kızlar bişe daha merak ediyorum. Diyelimki sonuç kötü çıktı. Aranızda ikiz gebelik olan var mı ? İkizlerde hangi sonuc hangi bebeğe ait anlaşılıomu ? Konu hakkında sizi nasıl bilgilendirdiler. Yaaa yarın arıcam öğrencem ama sizde bu konuda tecrübelisinz ondan ne anlattılar size. Varsa bi bildiğinz yazarmısınz
Villanelle Nil2736 ikizlerde anomali tespit edildiğinde hangisinde sorun var anlaşılmıyor fetal dna da. Amniyosentez ile devam ediyorsunuz ve o şekilde belli oluyor
Mysaa Nil2736 ikiz. Gebelik değil canım benim ama bebek dnasına bakıldıgı için illaki ayırt edilir ama ikizlerde nasıl oluyor yanlış söylemim cnku cinsiyet 10. Haftada verdiğim kanda belli oluyorsa illaki birçok seyde belli olur diye dusunuyorum ama yinede hangi bebek konusu amniyosentez ile ortaya çıkabilir net şekilde
meltemkumsal16 Nil2736 ben genoks ta yaptırdım 1 aydır sonuç bekliyorum 2 kere kan aldılar 21 ocakta vermiştim 13 haftalikken suan 17+4 uz bekliyoruz daha😪
lehrerinnn Genoks firması hakkında çok olumsuz yorum okumuştum sonuç geç çıkıyor,yanlış çıkıyor vs diye.eutrofins e yaptırmıştım 10 günde sonuç geldi
Zeynepppdyg Nil2736 genoks yaptırdım istediğiniz adrese gelip kan alıyorlar 10 iş gününde çıktı sonuç
Pheebs Nil2736 Hamileliğin 10. Haftasına kadar yasal olarak kurtaj hakkı olduğu için bazı ebeveynler cinsiyete göre kurtaj yaptırma kararı alabiliyormus. O yüzden firmalar cinsiyet bilgisini anne babalara direk olarak vermiyormuş. cinsiyet sonucu bu testle birlikte yalnızca doktora iletiliyormus ve siz doktorunuzdan ogreniyormussunuz. Testi yaptıran bir arkadaşım bu şekilde anlatmıştı.
Mysaa Nil2736 görümcemde down sandrom çıktı bebeği omunda 2. Çocuğuydu bizimde 2. Cocugunuz onda böyle birşey cıkınca eşimdede genetik olabilir mi diye düşündük normal ikili testin doğruluk payıda %70 lerde olunca bizde tereddutte kalmaylım içimiz rahat etsin diye yaptırdık canım şükür bişey cıkmadı
Zeynepppdyg Nil2736 ikili üçlü test kesin sonuçlar vermiyor sadece olasılık veriyor ,yani risk çıkmasa bile genetik bir hastalığı olabilir bu yüzden bnm kafama yattı doktorumda önerdi bence durumunz varsa kafa karışıklığı yaratmadan bu testi yaptırablrsnz