uzaldlal Merhabaaa, Bi aksilik olmazsa mayısın 17sinde olacak doğumum 2 3 aylık olduğunda tam yaz mevsimi oluyor kısa kollu vs bebek üşür mü ne giydirmem gerek uzun kollu giyince pişer mi kafam çok karışıyor biraz yardım 😂
irem-Dora uzaldlal benim de Mayıs sonuna doğru olacak doğum, genelini kısa kollu aldım ama serin olursa hava diye üç dört tane uzun kollu zıbın da aldım. Yenidoğan bebekler çabuk üşürmüş diye düşünüp mevsimlik hırka da aldım 😅
daphnesmomm uzaldlal merhaba ,kısmetse kızım da mayısın 20si gibi doğacak🥰 ben hep uzun kollu aldım,ne kadar yaz olursa olsun onların teni bizimki gibi değil,üşüyecekler. Ama zaten aldıklarım da %100 pamuklu,terletmeyen,çok kalın olmayan giysiler😌
Sezginshome uzaldlal benimde 19 u gözüküyor. Aldığım bir iki kıyafet dışında hepsini uzun kollu aldım bende 🥰
uzaldlal irem-Dora bende hep uzun kollu aldım doğduktan sonra kısa kollu alırım diye düşündüm nasıl olacak hiç bilmiyorum 😂
irem-Dora uzaldlal ben de doğduğunda bir haftalık falan idare etsin diye düşündüm abartmadim zaten alışverişi, iri olma ihtimali var bir de alırım olmaz bedenine diyerek doguncaya bıraktım çoğunu, en mantıklısı o olacak sanırım 😅
Kasev Benim doğumum haziran sonu ama çoğu kıyafeti uzun kollu örneğin 5 uzunsa 4 kısa üşümesin tosunum 😄
Kasev uzaldlal uzun al tedbir olarak ama çok sıcaklara karşı kısa almayı da ihmal etme bikaç parça:) ben öyle yaptım yani