ebru_ctn28 13 haftalıkken doktor çıkıntı var erkek dedi 15 haftalık bacak arasına baktı kız dedi neye inanıcam ayrıntılı ultrasonu bekliyim mi
Lale__123 ebru_ctn28 banada aynı oldu hatta 3 aylık 4 aylık erkek 5 ay 6 ay kız dedi cuma ayrıntılı var kesin belli olur bakalım
Tk3418 ebru_ctn28 çıkıntılı olan ultrasyon resmi var mı bende çıkıntı var erkek olabilir dedi ama içime kız doğuyor merak ettim☺️
Anneyimmutluyumm26 ebru_ctn28 yaa böyle şeyler gördükçe şaşırıyorum acaba diyorum zor gördü benimkinin de cinsiyetini doktor kız dedi haftaya detaylı ultrason var orada netleşir artık 😂
Siner Lale__123 iyi akşamlar özelde mi erkek dedi dört aylık. Bize de 13. Haftadan beri erkek diyolar da böyle postalar okudukça değişir mi acaba diyorum ben de. En son 18. Haftada gittik erkek demişti. Yine de ayrıntılıya kadar emin olamicam sanırım
Lale__123 Aselinkooo aksi olan şey bildiğin pipili resmi var 4 aylık şaşrdığıö şeyde o acaba kendinimi gizliyor çünkü devamlı sırtı dönük yüzü kapalı bacak Arası kordon
Aselinkooo Lale__123 kordonda pipiye benziyor kan akımı varsa kordonudur doktor baktımı acaba ozaman. Saklıyorda olabilir benim 27 de erkek olduğu kesinleşti. 17li haftada kordonu da bacak arasındaydı ayırt edememiş ti
Lale__123 Aselinkooo cnm yok kordon uzun olur bu bildiğin pipi resimi sayfaya bak bi isterden paylaşmşdı
Aselinkooo Lale__123 paylaştığın resme baktım nub aşağı doğru erkekte yukarı doğru olur erkek organı gibi değil, canım oradaki resme göre kız bebek 😊
Lale__123 Aselinkooo sağlıklı olsunda gerisi boş ama insan merak ediyor bnm bi kız bi oğlum var çok şükür bunuda sağ salim kucagıma alim erkek kız fark etmz
Tk3418 Aselinkooo pek anlamıyorum sizce kordon mu erkek bebek mi☺️ https://imgyukle.com/i/ECaTbR https://imgyukle.com/i/ECaaQe
Aselinkooo Lale__123 çok şükür Rabbim iki meyveden de tattırmış 😍 Burdan bakın bahsettiğim nub 😊🙏🏻 Gönlünüze göre olur inşallah
Semina57 [ Aselinkooo merhaba peki bu durum alttan bacak arasından bakıldığında çıkıntı gibi görünür mü kız olsa bile ](!)
Semina57 Aselinkooo çünkü benimki bu fotoğrafa göre kız..ama bacak arasına alttan bakıldığında çıkıntı var..erkek gibi geldi bana..daha 10 haftadayiz ama bu kadar belirgin çıkıntı olması