Miiiii evet söylemeyi düşünüyorum cnm kesinlikle. Bİr de zaten Ağustos GB benm doğumun Allah nasip ederse goruncemde konuşurken 40 ini cukarnak için ailenin yanına gidicem dedim ortlama Eylül’ün ilk yaftasi GB oda annesine söyler eninim ki eşime de dedim bunu kırkı çıktı zaman bn anneme gidicem büyüdüğüm eve evladımla gitmek istiyorum diye zaten babam gelip alicak beni de iyuzden kırkım çıkmadan görümcem gelip görür oesinede bn zaten giderim annemden sonra görümcem gelsin gördün gitsin ,15 gün içinde annemde goruncemde gitmiş olur kalan 25 günüde eşinle cocuunla gecirirm sonrada anneme giderim 😅😅 kaynanam yazın gelmiyor Eylül ayida sıcak oluyor artık istanbulda bilirsinz bnde Eylül’ün ortası GB gidersem oda mecbur Kasım aralik GB gelir bnde ailemde bir hafta kalırım yine babamz la kaynanam gelene kadar vakit gecirirz ya kaynanam bebek yikayamaz eline alamaz vb demeden kalkıp iş yalnaz hep bekliyor ki bn diyim o yapsın kaynanam genç yaşlı da değil ben alıştım senleedir başına buyruk derler ya bı yere çıkıp gitmeye kimsedne izin almadan söylemeden eşime gidicem diyorum gidiyorum kaynanam bendeyken şimdi cocukda olcak emin ol çocuğu nereyebgotuyoru. Hava soğuk habire dışarı mi goturcen bu karı hep duyucam ya çocuğumla gitmek isterim TB hava almak isterim arkdaslarima zaten gidiyorum ben inan kaynanam burda kimse yok yol yürümüyor az bişey yuruse ayağı ağrıyor burda gidecek kimse yok onu goturcegim hep evde oturuyorum o gelince çıksam bile iki saate dobmem gerekiyor evde yanlız kalamiyor evde yemek var ona ben gelene kadar kalkıp alıp yemez bu tür skintilarimda var benm goruncemde demez mi beş ay burda kalıyor annem alayimda bir ay da bnde kalsın hem annesi skilmaz hemde ben sürekli evin içinde bunalmam yabfusun geçen sene 4 5 ay evdeydim patladım dahab bı yere gidiyorum bırakıp gidemiyorum eşim evde olcak illa kuaföre bile gidip gelirken kırk takla arıyorum arkdaslarla bulusucsm eşim evde yokken kaynanamı brakamyorum e arkadaşlarımın uygun günü bana uymuyor bana uyan gün onlara uymuyor bnde çocuk olmadığı için rahatça tamam diye biliyorum eşimde sorun etmez asla şimdi çocuk olcak o zamanda ses etmez ama kışları jaynanam geldi mi eşim mecbur evde olmalı yoksa bn bı yere çıkamıyorum ve bunaliyorim kari koca özel hayatında olmuyor en azından birwz gorumcelerim arada gelse alsa kadına da değişiklik bizede degisiklik