ENEP Herkese iyi akşamlar yaşadığım yerde detaylı sadece iki hastane de var biri Medicana biri üniversite üniversite de randevular iki ay dolu özelde de 550 tl istiyorlar ikiz gebeyim ikili ve dörtlü taramada bi sıkıntı çıkmadı şükür sizce detaylı ultrason yaptırmalı mıyım
charlottececi ENEP kesinlikle yaptırmalısınız. Ben daha bugun yaptirdim ikiz gebeyim. Eger perniatolojiye takipli degilseniz ozellikle kesinlikle yaptırmalisiniz. Cok sukur bir sey cikmadi ama ben zaten perinatolojiye takipliyim her gittigimde tum organlarina bakiliyor. ☺️
annelikyolculugum22 ENEP hamilelikte yapılan testlerin en önemlisi detaylı ultrason. Bazen bir sorun varsa gebelik devam ederken tedavi edilebiliyor ya da gebelik sürecinde ona göre doğum planlanıyor doğum sonrası tedavi ediliyor. Tabiki karar sizin ama bana kalırsa yaptırılmalı
sumelegi ENEP bence ikili ,3lü,4lü taramadan çok çok daha önemli. Bebegin tüm vucuduna bakılıyor ; damarlar, organlar,kemikler vs.
charlottececi Rabiaaak üniversite hastanesinin perinatoloji bolumune basvurabilirsiniz. Hocalardan randevu almayi deneyebilirsiniz(bu parali) ya da kadın doguma once basvurup sonra perinatolojiye yonlendirilmeyi isteyebilirsiniz ☺️ İkiz gebelik ya da baska tur problemler zaten riskli gebelik olarak geciyor. Normal gebelik surecinde de ucretli hoca muayenesinde olabiliyorsunuz.
Pembekurdele ENEP ikiz gebeyseniz mutlaka yaptirin ikiz gebelik komplikasyonlarin çok oldugu bir hamilelik bebeklerin damarlarina ve organlarina mutlaka bakilmasi lazim
Sevdenurbirol ENEP Ben yaptırma taraftarı değildim doktorumu aradım yaptırmak istemiyorum diye bana kızdı eğer yaptırmazsan sana bakmam dedi 😅tehdit yedim yani 😅
Yigit-and-mother ENEP araştırma hastaneleri devlet hastaneleri bedava yapıor sigorta karşılıyor neden özele o kadar para veriyorsunuz devlette yaptırırn sonuçları gene kendi doktorunuza götürün ben haftaya giricem detaylı ultrasona devlette yaptıracam sigortam oldugu için ücretsiz yapıcaklar seninde sigortan varsa devlete yaptır eşinin varsada sigortası yararlanırsın
Hulya3456 İstanbul avrupa yakasında uyguna yaptirabilecegim ayrıntılı ultrason yapan hastane onersi olan var mi bayanlar????