EbrarHarmanci Kızçelerrrrrr Yardım edin bana oğlum emmiyodu sayenizde emdi binerona alışmıştı sayenizde unuttu sağ göğsümden süt gelmiyodu tavsiyelerinizle oda düzeldi şimdi tekrar yardımınıza ihtiyacm var🙏🏻 Sütüm azalıyo iki memeden toplam 75cc geliyo eskiden tek meme 150 cc gelirdi birden böle oldu napsam ne yesem hemen süt yapan şeyler neler yardm edin canikolarrr 🤗🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nuranaliayaz1 EbrarHarmanci bol su için hurma yiyin birde malt içecekler var onlardan için kayısı incir kompostosu yapın onu için inşallah sütünüz artar
ozlemkrts EbrarHarmanci bol bol su dinlenme bebeğiniz uyurken sizde uyuyun yorgunluktan da kesilebiliyo ceviz badem fındık fıstık hem kalitesini arttır hem sütü ılık duş masaj
Benanneyim EbrarHarmanci süt içine kuru incir at kaynat bunu ye ve bol bol iç canım ablalarım hamileyken yapıyordu anında süt geliyor çok faydalı bende deneyeceğim Doğuma az kaldı 👌🏻🙏🏻👶🏻
mervesarp2005 Ebebekten promalt aldım ben baya etki etti. Hatta bu ara kampanya var 24 tane alana 12 tanesi bedavaya geliyo. Tavsiye ederim venim sütümü arttırdı. Ayrıca enerji de veriyor