vesilece Arkadaş 35 yaş üstü ilk gebeliğim olduğu için 2’li ve 3’lü tarama yapılmayacakmış. Onların yerine NİFTY testi istedi doktorum. Şehrimde ücretsiz yapan yer yok özelde 4000 istedi 🙈 yaptıran var mı sonuca değer mi yaptırmak
Aysun1981 vesilece canım bende 40 yaş ve ilk gebelik olduğu icin kendim istedim ve doktorumda iyi bi karar dedi. ikili test, üçlü test vs yaptır, sonuç bekle vs o strese girmek istemedim. Çok şükür sonuçlar temiz geldi. Ben Kasım atında 3400’e yaptırdım.
litfenama vesilece nifty test %99.9 hassiyetleri bulabilen bir oran verir. Maalesef ücreti ülkemizde çok yüksek ama bence doğru yönlendirilme yapılmış. Konu hakkında fikrim olsa direkt nifty yaptırırdım. İkili testiniz risksiz bile çıksa sendrom olasılığından kurtulamıyorsunuz. Baştan çözüm olur sizin için.
MaBelle vesilece tabi ki değer, yaşınız 35 üstü olduğu için ikili testlerde olasılık daha fazla çıkacaktır. Bu da kafanızda hep bi acaba yaratır. Nifty test yüzde 99 doğruluk payı olan bir test. Biz de yaptırdık. ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durmuştu. Şükür şuan herşey yolunda. İmkanınız varsa hiç düşünmeyin derim.
vesilece Yaşadığım şehir küçük şehir yani rapor olsada yaptırabileceğim yer şehirdışı mecbur 4000 vericem galiba 🥴
Villanelle Biz de ikiz gebelik olduğu için ikili testte yanılma olur, bu testi yaptırın dendiği için yaptırdık. Ekim 2021de 3000 TL vermiştik.