se2206 Mehtapkz ya bende yerleşme olsa keşke diyorum kahverengi de pembe de olabliyomus ama yine bu ayda olmadı galiba zaman gecmiyo bisey bekleyince 😐
Mehtapkz se2206 Aynen öle canm ya yapck bişe yokki TV açıyorum kötü haberler savaş var kadın cinayetleri hiç bakmiorum televizyona İnanlı insanın canı acıyor burda vakit geçiriyorum vallahi
Mehtapkz Hlnn Aynıyız canm ben bugün test yaptm silik çıktı herlde iğne etkisi henüz geçmedi ama yarında yapcam sonraki günde bakalm nolck
heyecanlianneeee Bfduam bir şey önermedi sadece folik asit kullandım ben o dönem inofolik diye daha önce de vermişti
sadett Mehtapkz yaaaa. Tşk ederim inşallah yanilmiyorsunuzdur . Pazartesi haber veririm çok heyecanliyim
EdizEliz Mehtapkz canımm yaa misafirim vardı yeni girdim foruma. 🥰 yaa ne güzel silik çizgi de olsa çıkmış o duygu çok güzel gerçekten. Umarım koyulaşarak orda ter edinir canım hadi hayırlısıyla bakalım. Amin💟
Hlnn Mehtapkz bende bu ay olmadı sanırım canım ya. Yinede Allah’tan ümit kesilmez ben 14. Günü bekleyeceğim test için. Sen duphaston kullanıyor musun ? Günde kaç tane içiyorsun diye soracaktım
Mehtapkz EdizEliz Allah razı olsun canm benim insallh umitlenmiorm mutlu olmuyorm zaten her ay negatifti gordgm için çift çizgide olsa yine negatif olcak die aklımda kalmış vallahi
Mehtapkz Bfduam Canım bugün 11. Gün kaset test yaptm negatif çıktı artık pozitife donermi hiç ümidim yok
Mehtapkz EdizEliz canım bugün iğneyle birlikte 11. Günüm kaset test yaptım negatif çıktı artik pozitife donermi hiç ümidim yok adeti bekliorm olmuyor yani napim
EdizEliz Mehtapkz ya cnm dur ümitsizliğe kapılma bugün doktorun kağıdında bile gördüm aşılamanın 14. Günü kan verin diyordu. Belki birkaç güne pozitife döner. Bat ne zmana
Mehtapkz EdizEliz anlayamadım ya kendi adet tarihimde 5 gün sonra iğne vuruldktan sonrada 5. Gün sonra adet olcm galiba ilk iğne vuruldgmda 15. Gün adet olmuştum iğneden sonra