heyecanlianneeee Mehtapkz iğneden yüzünden ilk 10 gün zaten yalancı pozitiflik olur o yüzden ben 15 gün sonra yaptım testi adetim 2 gün gecikmişti zor dayandım o zamana kadar 😬
Mehtapkz sadett @EdizEliz @Hlnn @Sumeyye12012 @se2206 @Nurbanu55 Kizlarrr ne alemdesiniz neler yaptınız kaç gün kaldı testlere
EdizEliz Mehtapkz canımmm ben pazartesiyi bekliyorum galiba iğneyi pazartesi olacağım bakalım. Ben arkadan geliyorum tatlım hadi senden güzel haberler gelsin inşallah bu hafta🙏💕
sadett Mehtapkz benim adet tarihim dündü . Adet olmadım. Pazartesi kan vercem . İnşallah sağlıkla bir gebelik olur . Geçen ay da gecikmisti ama stresten kist oluşmuştu . Umarım bu ay öyle olmaz . Dua eder, dua beklerim kizlar Rabbim heoimiza hayırli evlatlar nasip etsin
Sumeyye12012 Mehtapkz 8.ci gecikmem var bakalım hayırlısı pazartesi kan testi vermeye gideceğim ,sen ne alemdesin
heyecanlianneeee Bfduam doktorum beni bayandır takip ediyordu geç olgunlaştığını bildiği için iğne tarihini ona göre ayarladı 12mmden hamileyim şuan 7+2
Mehtapkz sadett Amin canm insallh pazartesi güzel sonuçlarla bizede bildir canm merkla bekliyoruz güzel sonuclari
Bfduam heyecanlianneeee ilerki tarihde ok tabi ki. Geç olgunlaşmaya önerileri neydi Dr un? Hayırlı olsun yavrunuz annesi bu arada🤲
Mehtapkz Kizlar test yaptm ama seviniyorum hala iğne etkisimidir acaba sizce @Bfduam Sumeyye12012 @EdizEliz @elfmoom @sadett @se2206
Nurbanu55 Mehtapkz Erken yapmışsın canım benim 12 gün silikti sonra ki günler negatife döndü ilacın etkisiydi demek ki
170217 Nurbanu55 bende klomen iş hamile kaldım ve çok silik olarak öğrendim daha öncesinde 2kerr clomen kullandım ama olmadı 3.dr tuttu çok şükür
Mehtapkz 170217 Canm merhaba sağlıkla kavuşun kaçıncı günü öğrendim canm ben iğnenin 9. Gunundeym böle silik çıktı acaba hala iğne etkisimidir
elfmoom Mehtapkz selam🤍 biraz erken yapmışsın:( 12. günden sonra tekrar yap bence🙏🏻 inşallah vardır inşallah kavuşursun bebeğine
Bfduam Mehtapkz canım 12,günde inş böyle çıktığında hep beraber sevinelim, inş böle olur testin🤲🤲❤ Benim ilk 5,6 gün test yapmamıştım sonraki yaptıklarını hep negatifti, demek ki çok erken etkisi gitmiş benden.
Sumeyye12012 Mehtapkz 14-15 günden sonra test yapılması öneriliyor kuzum bilemiyorum valla inşallah vardır
Mehtapkz elfmoom Evet cnm ya napim insan dayanamiorki insallh salida yapicm ozamnda silik falan çıkarsa kan verdim insallhh
elfmoom Mehtapkz anlayabiliyorum seni bende öyleydim :) bu zaman içinde çok iş yapmamaya kendini yormamaya özen göster 🙏🏻