Mehtapkz Hlnn Bende yaptim benmde negatif kuzum benimde bat 4 du artik sansimiz marta kaldi napicksin bu ayda kullancakmisin
Pelin000 Selam kizlar ben de yaziyorum ama kimse cevap vermiyor bu ay aşılama yaptirdık o gun duphastona başladim hafif bi kanamam oldu adet olcakmis gibi agrim oluyor daha 4 gunumdeyim yilaci kulanan var mi agri yapiyormu diye sordum ama kimse cevap yazmadi
Mehtapkz Pelin000 merhaba canim bende catlatma ignesnden sonra duphaston kullandm bende agri yaadi sadece igne agrisi vardi kasiklarda smdi ignenin 16. Gunundeyim ne gelen var ne giden testlerim negatifti 3 gun oncesi ama sen kacinci gundesin
Pelin000 Mehtapkz ben 5 gundeyim aşılamadan daha cok erken belirti aramiyorum ama sadece merak etim yilactan mi acaba agrim oluyor diye
Mehtapkz Pelin000 Daha cok erken kuzum insallh pozitifle sonuclanir asilamadan sonra 12. Gunde belli olanlrn oluyor az kaldi 1 haftadaha sabret kuzum
Hlnn Mehtapkz canım npysn nasılsın ? Adet olabildim mi . Benim bat yarın ama olacağım belli belim kırılıyor agridan . Gerçi her ay aynı ağrıyı çekip adet olamiyorumda bakalım hayırlısı .
Mehtapkz Hlnn Canim olmadim valla hala bekliorm testte yaptim negatif kesinlesti artik ama neden olmadimki acaba duphastonda kullanmistm sonra ndanmi geciktmki ne bilim ignenin 18. Gunundeyim hala adeti bekliorm
Hlnn Mehtapkz bende bugünden umutluydum ama belirtiler yine gitti canım vallahi şaştım kaldım ya . Sen duphastonu günde kaç tane kullanıyorsun ?
Mehtapkz Hlnn 2 tane aliordum canm bu sabah regl oldm ama ignenin 19. Gunu yani bu ayda umitler yalan oldu
mucizem-2186 Mehtapkz ben hala olmadım en son cuma test yapmıştım oda negatifti kuruma çizgisi gibi bir çizgi vardı anlamadım. Bende yarın bir test yapayım hiç umudum yok ama hayırlısı olsun hakkımızda. Rabbim bu mübarek aylarda gönüllerimize göre versin inşAallah 🤲🏻🌸
Hlnn Mehtapkz hayırlısı canım ben hala regl olamadım . Bugün sağlık ocağına guatrim yukselmismi diye baktirmaya gittim. Her ihtimale karşı beta bakmalıyız dediler . Kan verdim ama Sonuç negatif eminim yani
Mehtapkz mucizem-2186 insallh canm yap testini bakalm cizgi varsa bu sefer birazdaha belirginlesmistr insallh vardir canm benim