ayazmom Kizlar sizden yardim rica edecegim yarin 38+2 yim ve sezeryan ile dogumum var doktorum Bebegin iriliginden ve tansiyon sorunundan dolayi sezeryan karari verdi ama ben genel aneztezi mi spinal olmaliyim karar veremedim nolur yardimci olun nasil yapmaliyim
Aydaozk ayazmom ben spinal sezaryan oldum iyikide oldum bebeğimi ilk ben gördüm. Zaten başımda hemsire anestezi uzmanı beni sürekli konusturdu bebek çıktıktan sonra da canım sıkılmasın diye uyuttular. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Cnnhls ayazmom Benimde haftaya 38+2de sezeryanim var canım spinal tavsiyesi aldım herkesten bende Allahın izniyle avantajı ve sağlık yönünden daha iyi olduğu için spinal düşünüyorum
ayazmom Cnnhls ya evet ama benim panik atagim var ameliyathane irtaminda panik olur muyum orda bilinc acik nasil kalirim bilemiyorum iste o yuzden genel olim diyorum ama ondada narkozdan uyanmak korkutuyor Allah yardimcimiz olsun
Cnnhls ayazmom Bende panik atak hastasiyim canım doktor senin basında konuşulacak kişiler olucak anlamicaksin bile dedi çok rahatsız olursan sakinleştirici veririz hafif uykuya dalarsın dedi canim