Elifcc Muayenede ense kalınlığı ve diğer faktörler normal çıktı ama kalpte anomali görüldü kan sonum şimdi çıkmış bakarmısınız? Çarşamba perinatoloji doktoruna götüreceğim
Asli84 Elifcc kuzum çok anlamıyorum ama verdiğin bilgiler yeterli değil gibi. İkili testte kombine risk, ikili test riski, yaş riski ve trisomy 13/18 risklerine bakılıyor. Resimde bunları göremedim.
Elifcc Asli84 sadece bunlar yazıyor anlamadım ki zaten kaç gündür yüreğimiz ağzımızda çıka çıka sonuç bu çıktı
Asli84 Elifcc öyle tabii stresli bir süreç. Allah kolaylık versin, sağlıkla alırsın inşallah kucağına ❤️ ❤️ ❤️
Diloss_14 Doktordan başkası anlamaz ama kalpte anormali gözüktüyse bunun üstünde dururlar fetal dna teklif edilebilir
Elifcc Diloss_14 kalpteki damar ters akıyor dedi hemen perinatoloji uzmanı aradık Çarşamba netleşicek ama bari kan sonucum tam olsaydıda bu sonuçla gitseydim
derinnguney Allah yardımcınız olsun, güzel haberler alın inşallah. Bende 1 ay sonra yaptıracağım, aile hekimliğinde yapılıyor mu kan testi?
Elifcc Neseeli bu ikili testi yaptığım doktordan sonucumu alıp mı gitmeliyim e nabıza o rapor yansımıyor mu acaba
Neseeli Elifcc ikili testi yapan hastane sektesinden alacaksın canım o bölüm sekreterinden yani.. hangi bölüm yaptı ikili testini kadın doğum mu yoksa perinatoloji mi
Elifcc Neseeli kadın Doğum yaptı canım mecbur gidip sonucumu alıp perinatolojiye öyle gideceğim o zaman