Rzgrmrv93 Melekdygu daha doğum yapmadım ama ebe bana sağlık ocağımda kayısı hoşafı ve bol su iç doğum yapınca sütü en cok onlar arttırıyor demişti ☺️
NekwaSultan Melekdygu humana stil tea 2. Cocugum yine onu kullanıyorum bol emzir bos meme dolar canim 15 dk da bir emzir damla bile gelse
Doktorunkizi Dut kurusu, incir kurusu, kuru kayısı, kuru üzüm isteğe göre tarçın da ekleniyor bu hoşaf çok arttıyormuş, ben hem doktordan hem de yapıp sütü artanlardan duydum. İşin sırrı uzun süreli aç kalmamak ve çok bol su içmek ve sık sık emzirmek. İnşallah bol bol olur sütünüz🙏🏼🙏🏼
Demetdemircioglu NekwaSultan bende biraz once esime aldırıp içtim kısa surede etkisini gösteriyormu bu cay 😔 ömrum boyunca icmediğim kadar bitki cayı içtim sütüm çok gelsin diye 🤮
Benanneyim Melekdygu Canım yeni gebeyim ama ablalarım hamileyken annemler süt içine kuru incir atar kaynatırdı onu içip yiyince anında süt gelirdi.tavsiye ederim ben de uygulayacağım
GldnUysll Melekdygu her öğünde dereotu ye ve bol su tuket inanilmaz faydasi oluyor dreotunun gun icerisindede yarim cay kasigi veya daha az istegine bagli ayarlarsin kimyonlu su yapip ic hem sendeki hemde bebekteki gazi aliyor