fskzkya [silindi] ben öyleyim canım bat 17 şubattı ama ben 10 gün öncesinden rengl sancısı çekmeye başladım şuan hala regl olmadım sancım şiddetleniyo arada dün kan verdim çok yenide olsa gebeyimm
fskzkya [silindi] amiinn canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻bakalım cuma günü sağlıkocağına gidicem tekrar kan vermek içinn değer güzel şekilde yükselmiş mi diye
Haticeky [silindi] o ilk zaman bende olmustu ama sadece ogrendigim ilk ay sonra gecti 2. Gunden sonra pozitifsen rahat ol hayirli olsun
MelekMervertlek [silindi] eğer idrar testi yaptıysanız birde kan verin ama bencede olmuştu ha bugün ha yarın derken hamileymisim meğer
[silindi] MelekMervertlek adetim gecikirse kan tahlili verim diyorum doktorlar erken gidince laf ediyor
mercimegin_annesiii [silindi] canım benimde vardı pozitiftim ve tam adet zamanı sancılarım oluyordu bu bi kaç hafta sürüyo sonra geçiyor korkma pozitifsen ☺️
MelekMervertlek [silindi] ben ozel hastanede acilden gebelik testi dedim direk giriş yaptılar sonucunda telefonla öğrendim