Habus Mucizebb henüz yumurtlama olmamış testi yapmaya devam edin tam koyulaştığı gün deneyin ☺️ Tabi bu günleri de değerlendirebilirsiniz spermler 3-5 gün canlı kalabildiği için tutma ihtimali yüksek olur eğer ovulasyon yakınsa ☺️
Gulcingezer Mucizebb genelde kacmamasi icin ve yumurtlama olursa spermler bayat kalmasin diye gun asiri onerirlee ama sen bilirsn tbi canim
Mucizebb Gulcingezer 1 gün araypami değerlendirmem gerek ilk hamileligimde hiç böyle biseyle karşılaşmadım yumurtlamamymis oymuş buymuş 😅😅 bilmiyordum 2, çok zor oluyor ya
melisaugtr Mucizebb bir iki güne yumurtlaman olur diye tahmin ediyorum canım, daha belirgin son testin çünkü. Benimde öyle olmuştu
Mucizebb melisaugtr bu bı saate yakındır karın ağrım başladı kasıklarım fln. Ve afedersin lavaboya gidince iç camarsirim ve yikanirkn baya köyü süt kıvamında akıntım gldi. Kesin bı iki güne yumurtlarim
sumelegi Mucizebb pcos varsa zaten inanılmaz düzensiz oluyor :/ ovulasyon testi yapıp takip edilebilir. Ama gün aşırı ilişki yaşarsan hiç gerek yok
Mucizebb sumelegi Evt pokos var dedi doktr ama bu 3 aydır düzene girmiş iki ay öncesi bı kere 16 bı kere de 18 de yumurtlama olmuştu
sumelegi Mucizebb olabilir canım pcos’lular da birden fazla yumurta üretimi olsuğundan böyle bir rahatsızlık var zaten. Pcoslular da çoğul gebelık yüksekmiş