buse_yildiz24 Mervesonerr ben 🖐 çok memnunum ama az koy canım bizim kendi çamaşırlarımıza koyduğumuz gibi doldurma ozaman çok güzel duruluyor 👍
Duygu_k Mervesonerr ben 🙋🏻♀️ Kendim alerjik olduğum için ve hamileliğimde tetiklendiği için deterjana kadar değiştirdim🙈 file markette gördüm aldım daha önce hacı şakirinkini kullanmıştım ama köpüğü de kokusu da fazla gelmişti. Bundan gayet memnunum 👍🏻
Mervesonerr Deniz2961 ne kadar az mesela herkesin ölçeği aynı olmuyor şöyle örnek veriyim yemek kaşığıyla 3kaşık yetiyor mu😀😀
Busraae umranozby canım bisey sorucam sana benim makinamın durulama programı 19 dk sadece durulama yapıyor sende o şekilde mi durulama yaptın?
umranozby Elif21 bir bebek mağazasından almıştım canım ama bilindik mağazalarda var migrosta var diye biliyorum
Mervesonerr Elif21 canım benim yaşadığım yerde normal bir markette vardı gördüm aldım 8 tl idi internetten baktım 16 tl yazıyordu
rileyss Mervesonerr ben bir paket dalan roxy aldım bir paket de dalan zeytinyaglı sabun tozu aldım. kendimize kullandığım deterjan ölçüsünün yarısı kadar kullanıp ek durulama yaptıracagım 40 derecede
Ayvaaaaaa Mervesonerr ben alıp kendi çamaşırlarım üzerinde denedim, memnun kaldım ama bir ölçekten az kullandım.
Meow Ben almıştım ilk bebeğimde ama beğenmedim çamaşırı çırpına bile beyaz beyaz uçuşuyordu tozları. Bana bile hapşırık yaptı sıvı deterjan alıp tekrar yıkamıştım
Mervesonerr Deniz2961 canım yıkayınca bana yazar mısın bi arkadaş memnun kalmamış bakalım sen memnun kalacak mısın
Deniz2961 Mervesonerr cnm sabah gidip erkenden aldm sırf sana haber vermek İcın nevresim takımları VS yıkadım bebegın. Oyle cok agır bir kokusu yok bana hıc koku gelmedi olcude norml olcekten biraz az koydum gayette guzel durulandi
Aysegul30 Ben dalin sivi deterjani bide dalin yumusatici aldim bugun yarin yikicam insallah 33+6 yim🙂
ozdenarda Mervesonerr ben dalan roxyle yikayip arkadan ek durulamayla dalinin yumusaticisni kullaniyrm yumusack oluyor havlulari falan 2.5 aylk bebegim cok memnunum