Yelizbck Benimde burnum tıkalı üstelik grip😲 15 haftayım bende.. bebeği bende bi kaç gündür hissediyorum öyle tekme ya da dışardan değil sanki göz seyirmesi gibi oluyo saniyelik sonra geçiyor her zaman değil günde belki 2 defa ancak 🙂 imkansız değil bence çünkü ben 40 kiloyum ve karin bölgemde yağ olmadığı için hissediyorum o gaz değil 🤗 değdirip gidiyor balığımm🤗
Aylakara26 Yelizbck ilk önce çok geçmiş olsun canım allah şifa versin evet ben biraz kiloluyum ama aynısı bende de olmaya başladı 14 haftadan beri gittikçe daha iyi hissedebiliyorum böyle senin gibi sanki göz cekindirmesi gibi günde 1-2 kez bende hissediyorum gaz diyen düşündüm ama gaz olsa böyle net olurmuydu çünkü önceden böyle hiss yokdu bende
Nergiz31 O zaman yapamamışsın canim ben grip oldum hiç bisi fayda etmedi İnan ki bunu yaptım ki hala yapıyorum dayanırsan hafif içine cek
deletedmom321 Nergiz31 canım içime de çektim zaten burunu nemlendiriyor akıtıyor ama yine de açılmıyor etler şiş sanırım içeride. Gebelikte heryer gibi orası da şişiyormuş :( zaten alerjim vardı normalde de. En iyi buhar açıyor burnumu benim ama o da bi yere kadar:(
Nergiz31 deletedmom321 ama tek bi kereyle yetinme derim canim hemen geçmiyor sinusler dolu olduğu icin bas agrisi yapıyor 15 gündür neler cekiyorum ben
Arenn 24+2 yim burun bandiylq butun gun geziyorum hos nekadar faydasi oluyor orasi tartisilir vahim durumdayim nefes alamiyorum resmen
Aylakara26 Aryaser evet canım benim burnumun icide hep kapuk balıyor temizlerken ve bende de çok az kanıyor
rileyss Aylakara26 hamilelikte kullanılabilen burun spreyleri var, doktorunuza sorup kullanabilirsiniz cok rahatlatıyor beni. 15. hafta hareketleri hissetmek icin biraz erken diyorlar ilk gebelikte, ben 18-19 gibi hissetmistim net olarak :)
Aylakara26 rileyss onu da sorarım doktoruma😊 çok teşekkür ederim... evet erken olabilir ama herzaman hissetmiyorum günde 1-2 kez böyle içimde balık geziyor gibi
Duyguuuu Aylakara26 canim progesteron hormonu mu ne yükseliyormus o yuzden usutmesen de hasta olmasan da burun tikanabiliyor. Benimde arada sirada kapaniyor bir taraf dusa girince yumuşuyor 😀
Nergiz31 Aşırı derece zorladım ben zamanında kanama yapıyor ama tuzlu suya başladım başlayalı kanamam azaldı benimde tıkanıyor 25 +3 günlüğün ameliyat oldum ameliyathane soguk olduğu icin grip oldum doktor kendin doğal yolla halledeceksin ilaç vermem dedi eşimde tuzlu su yaptı ben memnunum yatmadan ve ihtiyac halinde sabah da yapıyorum
Aylakara26 Nergiz31 ilk önce geçmiş olsun canim insalllah önemli biseyin yokdur neden amiliyat oldun?
deletedmom321 Nergiz31 ne kadar yaptığınızda rahatladınız siz. Kendimiz yapamaz mıyız ki eşim mi yapsa iyi olur
Nergiz31 deletedmom321 ben artık kendim yapıyorum canim alıştım ama tek yapamam dersen basını epey yan tut içinde 10 sn felan kalacak şekilde
NaimeKoray Aylakara26 gebelikte oluyor hormonsal büyüme oluyor ve burun akmıyor baş ağrısı sinüzit gibi ağrı okuanus suyu yafa evde tuzlu karbonatlı su en iyi çözüm
Aylakara26 NaimeKoray evet canım bas ağırım da oluyor önceden bas ağrım hiç yokdu gebelik boyu bas ağrısı kokuya karsı tiskinme yemekleri karşı tiskinme et tavuk balik bile yiyemiyorum tiksiniyorum mide bulantısı öğürme ve şimdi de burun tıkanıklığı cıkkdı 🤷♀️Hele diş ettlerim hiç bahsetmek bile istemiyorum fırçalınca kanıyor