Gulergulmez Helin isminin anlamı da şöyleymiş: Çalışma, emek, parlayan ışık,güneş ışığı, dünyanın en güzel kadını, kuş yuvası.
Eflinimm Gulergulmez anlamalarına bende baktım hoşuma gitti anlamları karakter olarakta saolsun burda bı arkadaş içimi rahatlattı artık kızımı Helin diye sevecen kendimi alistiracam Helin ismine 🥰🥰
Selin12- Eflinimm ben de ikinci hamileligimde görmüştüm e rin yazılı bir kağıt vermişlerdi koymayın dediler onun yerine peygamber efendimizin kızlarının ismini koydum
Eflinimm Selin12- neden katmayı dediler acaba anlam olarak kötümüydü veya farklı bı sebebimi vardı ben rüyalara inan biriyim o nedenle soruyorum
Selin12- Eflinimm söyle canım ben rüyamı 3 tane imama anlattım ben daha cinsiyetini bilmiyordum imamlar bana ecrin ismi konuşmaması gerekir kur anda geçiyor ama aleyna ismi gibi konuşması gerekir dediler onun yerine başka idim koyun dediler onun için
Eflinimm Selin12- aa ilkdefa duydum Kuran’da geçmesine rağmen katılmaması gereken bir isim yanı bende bı imama falan sorim ozaman Helin de Kuran’da geçmiyor ama yanına kulağına isim okunurken Helin nur falan diye okuturum diye düşündüm nur benim ismimde de var ve Kuran’da geçiyor diye düşündüm
Eflinimm ikicocuklubiranne yanına benim istediğim isim uymuyor kızım kendi ismini beğenip isteyip dünyaya geliyor banada katıp alışmak kalıyor ☺️
Renginveannesi_ Eflinimm ayy amin amin inşallah çok güzel yerlerde olurlar inşallah 🤲🏻🤍😘😘 Amin canım çok sağol 💃🏼🤲🏻🥰🥰
Seymaa30 Eflinimm benimde halam rahmetli babamı görmüş rüyasında seneler önce o zman bi tane kızı ikinci kızına hamileydi babam oğlunun adı Ahmet Melih diye söylemiş hoca dayımız vardı ona anlatınca senin er geç oğlun olucak adını da o şekilde koy çok güzel isim söylemiş demiş oğlu olduğunda da adını koydular
Eflinimm Seymaa30 bende bı hocaya sormayı düşünüyorum eğer hoca olur kat sorun olmaz derse bende katacam rüyamdan çok etkilendim çünkü
DuyguTpl Aynı şey benim de başıma geldi. Daha cinsiyeti belli değil ama rüyamda kız olduğunu ve isminin Meyra olduğunu gördüm. Hiç aklımda bu isim yoktu bile. Kucağımda ışıl şıl gözleriyle bana bakıp gülüyordu, ben de Meyra güzel kızım diye seviyordum. Çok etkilendim 🥰☺️
Eflinimm DuyguTpl hayırlısıyla inşallah kız olurda katarsin ben rüyamdan çok etkilendim katacam ama Kuran’da geçmiyor Helin ismi oyuzden yanına nur katacam ve bı hocaya falan danışacam bakalım