Neslikra06 Geçmek bilmeyen mantar enfeksiyonum var herşeyi denedim son çare bu yağı aldım internette bir iki damla çamaşırınıza damlatın diyor ben 10 damla damlattım ama kullanan varmı siz nasıl kullandınız ?
inciirem Neslikra06 bana da cuma günü doktorum önerdi. 1 2 damla iç çamaşırına damlat dedi. Ama ben daha almadım fitili aldım sadece
burcuacrr Neslikra06 ben hamile kalmadan önce kullanmıştım ise yarıyor evde duruyor hamilelikte kullanılıyorsa damlaticam ben de. Doktor mu önerdi size. Çok Nalet bir şey fitil falan fayda etmiyor. Bir iki damla damlatilacak şeklinde kullanılıyor.
Neslikra06 inciirem ne verdi fitil olarak bana vagıhex vermişti doktor hiç fayda etmedi 🤦♀️ bende buradaki arkadaşların önerisiyle aldım inşallah fayda eder ama fazla damlatmışım sanırım
inciirem Neslikra06 donaxyl verdi geçen hafta ama geçirmedi şimdi de trivag fitil verdi daha başlamadım ama geçireceğini sanmıyorum bide ben 36 haftalığım 😞
Neslikra06 inciirem ya neden fayda etmiyor bu ilaçlar anlamıyorum bende 29 haftalığım 20 haftadan beri uğraşıyorum bitmiyor illet öyle bişey ki inşallah bu verdiği fitil fayda eder sana
inciirem Neslikra06 korkuyorum canım bende kullanmaktan artık arka arkaya 3. Verişi eşim artık bırak yeter kullanma diyor sorumluluk bana kalıyor 🥲
Neslikra06 burcuacrr evet gebeler kullanabiliyormuş ben buradaki öneren gebe arkadaşlarımdan öğrenerek aldım yağı ama yukarıda yazan arkadaşa doktor önermiş bir zararı yok peki fayda etmişmiydş size iyi geldimi