UmutsuzPolyanna Kaynanamdan arabaşı çorbası aldım o var, pırasa yaparım bide yanına makarna patlattım mı yeter 🤣🤣 Oyku3005
Sevgi_123 Oyku3005 çorba var dolapta börek içli köfte var et sote var biraz yemek yapmaya gerek yok herhalde
Hfsshhgg Oyku3005 bravo iyi bir günaha girdin hepsinden canım çekti smdi😂 sonuçta bulan var bulamayan var
pusatmom35 Lulikli fırını hic çalıştırma patatesleri kalın kalın kes az yağda 2-3 dakika kızarsın ayni tencerede köfteleri de onlu arkalı azıcık pişir sonra üstüne salçalı su bırak pissin . Oldu sana tencerede izmir kofte😄 fırının tadi da ayri oluyor tabi ama ben genelde böyle yaparim
Villanelle Kıymalı tarhana çorbası, mantarlı ve biberli et sote, patates püresi ve salata Kocam etsiz yemek yemiyor da 😂
bebislerimi_buyutuyorum Oyku3005 valla sanırım tavuk soslayip fırına aticam yanınada patates ve ayran 🤷🏻♀️🤭
Gagi Pazı sarması var. Kaynanam sağ olsun 😂 yanında da dünden kalma besamelli fırında sebze yogurt. Allah arttırsın
PrensesFiona Oyku3005 tavuk çorbası, biber dolması ve salata. 2 haftalık bebeyle bu kadar çok şükür 😅
Lulikli Oyku3005 patates köfte kızarıyor. Sonra borcama diziliyor ya da tepsiye. İstersen aralara domates biberde ekliyorsun dizerken. Üzerine salça sos yallah fırına 👏🏻😅