cerenyum İkinci sezeryanımı olacağım inşallah yarın. Endişe korku heycan mutluluk ne ararsan var. İlkinde bilmeden gittim doğuma. Şimdi haliyle beni neyin beklediğini biliyorum. 2. Sezeryanını olanlar şu gönlümü biraz rahatlatırmısınız?
gul06_ cerenyum Saglicakla kucaginiza alin insallah bebisinizi 😍 Bende ikinci sezaryenimi olacagim bakalm mrkla bekliyrm nasil gecicek benim icin 😍😂
Hayalcinar cerenyum bende 7 Mart’ta 2. Sezeryan olacağım bildiğim iyi mi oldu bilmeseydim daha mı iyiydi çok aradayim acayip heyecan yapıyorum 🙈🙈🙈
cerenyum Hayalcinar Ameliyat sırasında dokunuşları falan hissetmek, sonrasında o ilk günkü ağrı. Ne biliyim duygularım karmakarışık. 3 yaşında bir oğlum var.
Hayalcinar cerenyum benimde 3 yaşında kızım var 🙈 şimdi oğlum olacak inşallah ❤️ ben dokunuşlarla panik yapıp kendimi bayilttirdim zaten bu sefer bayılmak istemiyorum buluşma anı fotoğrafı için sırf 😔
Ela532 Hayalcinar canım bu dokunmalar cokmu kötü şekilde hissediliyor karnımdan çok huylanan bir insanımdır çok mu huylandiriyor