GulistanSahin SimayeceninAnnesi Çok sağol çok teşekkür ediyorum ben pozitif hikayeleri çok okurdum ve kendime güvenirdim. Hep heyecanla hikayemi yazıp insanların kendine güvenmesini istedim. Böyle mesajlara çok mutlu oluyorum. Epizyotomi kesi işlemidir. Ve bende de oldu. Benim bebeğim karnımda sürekli elleriyle yüzünü kapatıyordu. Ve doğduğunda da elleriyle geldi 😂 bu nedenle içerde de ufak hasarlar söz konusu olabilir 🙃 yinede 3-4 dikişim vardı. Şuan orası kapanmış. Tabiki ufak bir çizgi gibi görünüyor ama çok dikkate ederseniz. Belki aklınıza genişleme oldu mu diye de sorular da gelmiştir 😅 bende genişleme olmadı hatta tam tersi çok daraldı gerçekten de 2 ay geçince sanki hiç orada bir bebiş büyümemiş gibi eski haline geldi 🤭 istediklerinizi lütfen sorun size yardımcı olmayı isterim 😍
Gzm23 @“GulistanSahin”#p20713298rica ederim 🤗😇🤗bende mahmutbeydeyim ama özele gitmiyorum maalesef bende kanuni sultan süleyman hastanesinde doğum yapacağım gibi duruyor 4 martta kontrol muayenem var doktora sorcam eşim yanımda gelebilir mi doğuma diye?
esma2197- Gzm23 canım kanuni evimin dibinde hemen ama oraya hiç gitmedim randevu da alamamıştım hep bi yoğunluk memnunmusunuz doktorunuz iyi mi ilgililer mi acaba hangi doktora gitsem randevu alsam bilemedim de
GulistanSahin MislinaDerin gözün Aydın çok mutlu oldum. Dünyaya bebek getirmek tabiki kolay değil ama pozitif olun bebeğiniz yanınızda sağlığınız inşallah yerinde emin olun ki hepsi geçecek. Belli bir zaman zor gelecek ama sonra sizde tecrübe edeceksiniz ve onun bir gülümsemesi size her şeyi unutturacak. Lütfen bu günlerde kimseleri dinlemeyin sütünüzü sizden ve bebeğinizden daha çok dert edenler olacak hiç umursamayın kendi bildiğinizi yapın bebeğinizi bol bol kucaklayın size derler kucağa alıştırma diye ama 9 ay boyunca kucağınızda taşıdığınız bebeği bir anda yalnız bırakmayın. Soracaklarınız olursa eğer İnstagram hesabımı verebilirim. Konuşmaya devam edebiliriz 😇
GulistanSahin asellmom 37. Haftadan sonra bol bol squat yaptım ama ondan önce ders çalışıyordum sürekli oturdum ödemlerinden dolayı 92 kilo oldum hep korktum doğumum zor olur diye çok şükür olmadı. Hiç hurma yemedim hiç ahududu çayı içmedim sadece son haftalarda yürüyüş ve squat 😄
MislinaDerin GulistanSahin çok teşekkür ederim önerileriniz için çok da haklısınız söylediklerinizde ben vereyim hesabımı ekleyebilirsiniz ☺️ mderinyilmaz
esma2197- GulistanSahin ya ne kadar güzel allahım bütün hamilelere kolay doğum yaşatsın inşallah 😍❤️🙏 ilk doğumuydu acaba ilki zor oluyor diyorlar
GulistanSahin esma2197- evet ilk doğum 😊 bende başıma neler gelecek diye korkuyordum ama hep sakinliğimi korudum. Çok teşekkür ediyorum 😍😊
esma2197- GulistanSahin ya ne kadar güzel tebrik ederim canım benim 🥰🙏 dikiş atıldı mı canım dikiş atarken açıyor mu keser falan çok korkuyorum 🙈🥺
Gzm23 esma2197- canım valla bir tane arkadaşım ve ailesi hep oraya gidiyormuş onlar memnun eltim de memnun o da gitmiş oraya Ben bir kere gittim bu ikinci gidişim olacak gittiğim zaman bana ilgili davrandılar doktor vardı ama asistan baktı sıkıntı yaşamadım 4 martta yine gideceğim bakalm nasıl olacak
GulistanSahin esma2197- çok sağolun teşekkür ederim ☺️ kesi anında hiç hissetmedim ama dikerken canım yandı 😬 hatta doktorum biraz abartıyorsun der gibiydi lokal anestezi yapıldı ama yinede bünyeden bünyeye değişiyor 🤷🏻♀️
esma2197- GulistanSahin kıyamam ya keşke dikmeden lokal anestezi yapılsa ne gerek var acı çekmeye zaten çok hassas oluyoruz acı çekiyoruz
Fatmanur123nrt GulistanSahin çok zorluyor değil mi o sancılar hiç bitmeyecek gibi geçmeyecek gibi ama karnıma koydukları anda bütün her şey uçtu gitti sanki bende doğdum kuş gibi oldum çok minikti ağlamaya başladı üstünü giydirdiler sonra hiç ağlamadı çekik gözleriyle bana bakmaya başladı dikiş. Atıldı hiç hissetmedim gözlerimi alamadım ki saniyeler önce karnımdaydı Hama’n kucağında çok güzel Allah herkese nasip etsin inşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi bizde 5 aylık olduk sorsanız doğum sancısı hatırlamıyorum hiç bişey tarif edemiyorum kesinlikle