Deletedmom_35 Kızlar oğlumu bugün sünnet ettik çok aşırı ağlıyor bir fikir verin @alparslanannesii1661 @Bebiscann @UmutsuzPolyanna başka aklıma gelmeyen fikri olan 😭
Mysaa Deletedmom_35 kaç yasında her cocukta değişiklik gösteriyor canım ama maksimum 2 guncuk sabret gecer benim oğlum 2.5 yasında yaptırdım 1 kere çişini yaparken ağladı sonra sorun yasamadım kremlerini sur ilacını ver insallah hemen geçer canım
cerenyum Deletedmom_35 Redakain krem kullan canım. Anında uyuşturuyor pipiyi acıyı kesiyor. Bir de pipideki sargıyı söktüysen bebişin bezine pipinin denk geldiği yere bolca vazelin sür. Çünkü pipi beze yapışıyor yapıştıkça kanıyor. Vazelini bez emmediği için pipi beze yapışmıyor
Armess_loya Deletedmom_35 canımmm MAŞALLAH diyim 🧿🧿geçmiş olsun hayırlı olsun 🌸🌸 benim bir tecrübem henüz yok canısı bebeğim henüz yok 🙈🤷🏼♀️
esmir Deletedmom_35 öncelille hayırlı olsun canım daha çok yeni normaldir dikkat et sen yinede benim ki kız çocuğu pek bilgim yok ama erkek kardeşimi daha aylıkken sünnet ettrmştk o gün çok ağladı iki güne toparlamştı
Yigit_Aras9 Deletedmom_35 kıyamma ya bilmiyroum ki benm de 2 aylık düşünüyroum ama eşimizin vermiyor büyüsün. Merk etme 3 güne iyileşir
Mysaa Deletedmom_35 AA daha küçükmüş illaki canım yanma yapıyordur idrar kesi sonucta doktor krem ve antibiyotik verdyse onlara devam et birkaç güne geçer insallah çok geçmiş olsun
Tekraranne Deletedmom_35 ben calpol vermiştim ağrı kesici ne varsa verin yoksa ağlar bende 9 aylıktı sünnet ettirdiğimde
SelmaGl Deletedmom_35 bende oğlumu o civarlarda sünnet ettirdin. Ve o an pişman oldum ameliyathaneden çıktığında çok ağlıyordu. Ama şimdi keşke daha erken yaptırsaydım diyorum. Hiç endişelenmeyin bir kaç gün biraz altını açarken bile tedirgin oluyor ama yapacak bişey yok doktorun verdiği kremleri boş bol sürün beze yapışmasın. Bide sık değiştirin altını. Çok huysuzlanınca calpol verin. Özellikle gece yatmadan verin rahat uyusun. En fazla 3 güne rahatlarsınız inşallah. 1 haftaya tamamen herşeyi geçmiş oluyor. Çok geçmiş olsun
Deletedmom_35 cerenyum eve getirir getirmez sargısı açıldı krem vermişler bir karışımmis. Biraz pedifen verdik doktor yazmışti. Vazelinde süreyim mi ?
Deletedmom_35 babypoemnur kırkı çıkmadan yap canım o zaman hiçbir şey anlamıyor ağlamıyor bile hemen iyileşiyor keşke o zaman yapsaydım
UmutsuzPolyanna Bilmiyorum ki canım ya benim ki hala sünnetsiz, 🥲geçmiş olsun,Allah damatlığını da göstersin 😍
Deletedmom727271 Bardak vs sakın koyma canım. Kendi çişi ile çabuk iyileşir. çişi yakıyodur benim oğlum da 3 aylıkken oldu ilk gün çok ağlamıştı 2.gün bişiyi kalmadı. Krem filan verdiler mi onu sür her bezi açışında bir de kucağa alırken sırtı size dönük olsun baskı olmaması lazım canı yanar
Deletedmom_35 Deletedmom727271 kremi sürdük kaç kere söylemedi doktor ama bardağı kesin koy dedi temas etmesin diye
Z_ela Deletedmom_35 3 aylık yaptırmıştık sünneti biz bezini bağlarken karton bardak kesip koyuyordum bezle temas olmaması için