esilabal hanımlar merhaba 25+3 olduk we iki üç qündür karnımda aqrıyla birlikte wajinamda baskı batma şeklinde acı hissediyorum bir dk içinde iki üç sefer yokluyor karın aqrısıyla birlikte wajinama aqrı wuruyor qeçiyor bazende karın aqrısı dewam ediyor benim qibi bunları yaşayan war mı endişelenmeli miyim doktor kontrolümede daha iki bucuk hafta war🤦🏼♀️
Neroizm esilabal bence bebeginiz rahim ceperinizim farkli yerlerini tekmelemeyi deniyor olabilir. Muhtemelen durusundan veya hareketlerindendir. Sagliginiz acidan bir sikintiniz olacagini dusunmuyorum cunku bazen bana da oluyor. 25+3 deyim ben de.
Maviii vajinamda benimde ağrım oluyordu mağnezyum eksikliği diyorlar, birde doktor ağrılarının olması çok normal alış buna demişti 😊 umarım mühim bir şey değildir
esilabal Maviii inşallah normal bişeydir canım birden acı werici kasılmalar batmalar olunca korktum bende maqnezyum ilacıda kullanıyorum aslında ama qeçer inşallah 🙈
esilabal 58Vildan tahlil yaptırmıstım bir hafta önce canım ilaç werdi enfeksiyon çıktı idrar yollarımda dediqin qibi belkide o yapıyodur
esilabal sudamlasi karnımda başlıyor aqrı we kasıklarımda şiddetlenip wajinaya baskı batma şeklinde sancı wuruyor we o an oturduqum yerde kıwranıyorum wajinamda bi baskı aqırlık hissediyorum bir dk içinde ara ara yokluyor sonra hafifliyor