Aysenur_98 Selam canlar bugün kontrolüm vardı doktorum 26.02 tarihine gün verdi cesitli saglik sorunlarından dolayi erken dogum yapmak zorundayim 36 haftalık oluyor bebegim bu haftada dogum yapan sevgili anneler tecrubelerinizi aktarır mısınız bebeğimin küvezde kalmasından korkuyorum 🤗
BusrAras- Aysenur_98 tam 35-5 de dogum yaptım suyum geliyordu bebegimin kilosu falan iyiydi hiç bi sıkıntı olmadı cok sükür insallah hiç bi sıkıntı olmaz 🤲🏻🥰
Mrv1007 Aysenur_98 canım gebelik kolestazım var benim o yüzden erken alacak doktor bebeği, 37. Haftayı bekliyoruz. Şuan 35+6’dayım. Bugün kontrolde dedi ki bu bebeği yarın alalım desem bile yüzde doksan kucağına alırsın bir gün bile küvözde kalmaz için rahat olsun artık 36. Haftadan sonra ekstra bir aksilik olmadığı sürece bir sıkıntı cıkmaz dedi. İnsallah senin de cıkmaz
Momandchildren Bebegim 1gün küvezde 2gün yoğun bakimda kaldi ,anne karninda grip gecirmiş,enfeksiuon kapmişdi.Sizde herşey yolundaysa küveze girmez
Aysenur_98 Momandchildren bebekte bir problem yok benim sağlık sorunlarım sebebiyle erken doğum olacak tesekkur ederim bu arada 🤗
Aysenur5 Momandchildren nasıl yaa nasıl teşhis edildi peki bu bende şuan grip oldum daha doğrusu corona okuyunca çok korktum suan 😶