NaimeYilmaz Esen göbegıne neden baglıcaksınızkı bez bile koydurmuyorlar katlayarak kullanım bezlerı dıyorlar ama 🤷♀️
Kenanizm18 NaimeYilmaz Esen büyük ihtimalle düz olsun diye kusaklar var ondan almıstır bel destekliyici :)
Esen NaimeYilmaz Kenanizm18 bende bilmiyodum hiç sormadim da niye diye sademin dediği gibi olur belki 🤔
bebisimbenmmm Deletedmom434 haftaya gidicektim ama bu hafta gitsem iyi olur sanirim 😕 çok teşekkür ederim..
Kumsal_asya Bakım çantası,göğüspedi,göğüs pompası, burun aspiratörü,omuz bezi,emzirme önlüğü,bere,kundak,küvet,ana kucağı,ıslak mendil,banyo süngeri,pişik kremi, kafamda deli alışverişler 😂 kolayca yapamıyoruz. Rabbim sağlıklarıyla hayırlısıyla zamanında doğmalarını nasip etsin ☺️ İnşallah 💙
Oslem077 NaimeYilmaz BEN 3 6 ay aldım sence iyi mi ? Senin yazını okuyunca iyi yapmışım diyorum sanırım :)
NaimeYilmaz Oslem077 bncede smdıkı aklm olsa 3-6 ay alırdm 0-3ay alsam alsam 3-5 tane alırdm oda ilk 1 hafta ıcın ınanın cok hızlı buyuyorlar 1 ayda 3 cm uzamıstı her bebek öle 🤷♀️
MbsN NaimeYilmaz nasil yani misal yikadiktan sonra kulanmamamizmi lazim veya utuledikten sonra sorun olmuyormu kafam kristi
NaimeYilmaz MbsN havluyumu ? Bebegı yıkadıktan snra kuruluyorsunuz ya ilk 1 ay kurutupta kullanmak yerıne tekrar yıkadık ütüledk öle kullandk
umranozby Esen görümcem göğüs kalkanı olarak avent almış çok memnun kaldığını doğum yapar yapmaz hemen takmış hiç yara olmamış banda al köy dedi
Esen umranozby evet genelde avent kullanıyorlar bende kararsız kaldım şimdi arkadaş da bebek hemşiresi iyi olmasa almazdı diye bakalim artik
rileyss Deletedmom434 müslin battaniye, göğüs kremi ve göğüs pedi de çok öneriliyor. almamışsınız sanırım, isterseniz bunları da bir araştırın
Kivito Deletedmom434 kundak battaniyen yok zıbınları fazla al yetmez kakası taşınca temiz bulunması şart müslin battaniye harika herşeye kullanılıyor reflü yatağı dönence pişik kremi mama aklıma bunlar geldi çöp kovası yok 😊 Kesinlikle öneririm
Kivito Ben bes altı takım yenidoğan kıyafet aldım cimrilik yapmadık hemen küçülçek diye çünkü yenidoğana bol giydirmeyi sevmiyorum içinde kayboluyo biraz sarması iyi vücudunu o zaman daha iyi ısıtıyor kendini