Papatya27 Kızlar kan değerim çok düşmüş 7.82 sağlık ocagından aramışlardı verdim sonuçlara baktım böyle sizce korkmam gerekiyormu
Deletedmom455465 Papatya27 Kac haftalıksınız? Doktorunuza danışın muhtemelen damardab takviye yaparlar
sherlock Papatya27 korkma canım neden korkasın takviye ederler doğuma kadar ilaçla serumla 🙂 geçmiş olsun. Ama ihmal etme git doktoruna sonuçlarla
Ryhnylmz zumradmr_11 benim de 5.5 ti 2 hafta once hala gidemedim hastaneye asiri dusuk demi ya cok toprak yemek istiyorum delirecek gibi oluyorum bqzen persembe randevum var napcaz bilmiyorum 😥
CansuDRY Papatya27 İhmal etmeyin. Kan takviyesine ihtiyacınız var. Doğuma 12 değerle girip 10 ile çıktım. O kadar sürede giden kana bakın. Doğuma hazırlık için değerlerinizi yükseltmeniz lazım.
zumradmr_11 Ryhnylmz kesinlikle cok dusuk bana 6 ya dustugunde 1 hafta ilaci degil direkt kan verilmisti hamile olmadigim halde. Sizi normal hayatta hamilelik disinda cok zorlar bu durum
Ryhnylmz zumradmr_11 cok halsizim carpintim bas donmem cok zaten demir hapi kullanmama ragmen doguma kadar duzelir insallah ya 34+5 haftalik 39 da sezeryan olcam 🙏 kani nasil verdiler kuzum hic basima gelmemisti valla cok tedirginim
zumradmr_11 Ryhnylmz hastahanede takiyorlar kanida. Hamilelikle bu kadar dusuk olmasi. Doktorun kontrol etmemismiydi hic seni cok yormustur bu dönemde ozellikle
Ryhnylmz zumradmr_11 kuzum bi kac hafta icinde dusus oldu normaldi aslinda iyiydim bi anda canim toprak istemeye basladi ordan anladim ve cidden elimi kolumu kaldiramadim bazen insallah hemen duzelecek bi seyler verirler dogumda da sonrasinda da cok zorlanirim 😥
zumradmr_11 Ryhnylmz bu sekilde doguma almazlar merak etme cunku ben basit biz geniz eti operasyonu olucaktim ona bile girememistim doktorun sonuçları gordugunde mutlaka bi caresine bakacaktir sen icini ferah tut saglikla gelsin bebegin 🤩💞