Ayisigi45 Selam kızlar bu Çarşamba yada Perşembe rahim filmi cekilicem herkes hemen gebe kalmis islemden sonra nasil bi sürec bu biraz sohbet edip birbirimize umut olalım mı ?
Huser Ayisigi45 Canımmm ben 23 Kasım da çekildim ve 16 aralıkta hamile kalmışım şimdi 9+4üz 😄 İlk önce şunu söyliyim beni çok gerdiler bu konuda yok çok ağrılı yok öyle oldum böyle oldum falan diye. O kadar gergin ve stresli gittim ki anlatamam sana. Ama hiiiç gerek yokmuş tabii ki bi acı oluyor ama ona katlanamıycaksak doğum sancısına hiç katlanamayız öyle düşün. Mucizene kavuşmanın yolu bu sonuçta ki ben anestezisiz çekildim 😄
SosyeteMantisi Ayisigi45 Rahim filmi ne zaman çekiliyor adetliyken mi sonra mı canım bende çektirmeyi düşünüyorum
Kubraa_g Ayisigi45 merhaba bende 3 yil denemene ragmen gebe kalalamadim. Mayis ayinda rahim filmi cektirdim ( cektirirken cok az bir agri oluyor hemen geciyor) agustos ayinda hamile oldugumu ogrendim. Film cektirdikten sonra 6 ay gebelik beklenir demislerdi inanmamistim. Umidim yoktu ama kismet. Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin insallah🤲🏼☺️
Zeyneb12 Ayisigi45 martta çekildim Haziran da gebelik nasip oldu. Kendinizi hemen olacak diye şartlandırmayın ya da Ümit bağlamayın derim sonra üzüntüsü kötü oluyor kendimden biliyorum. Filminizi çektirin sonrasını Allah’a bırakın bekleyin inş tez zamanda hayırla sağlıkla nasip olur 💐
almananne Selam canım, 2 yıl hamile kalamadım, hiç bir sorun yoktu, en son rahim filmi çektirdim sağ tüpüm tikaliydi hemen açtı ilaçla , o ay sağ tarafımdan hamile kaldım.
Ayisigi45 Kubraa_g canim cok sagol bizimde 3 yil oldu evleneli ilk gebeligim 3 aylikken kalbi durdu kurtaj oldum sonra gebe kaldim 6 sonrasjnda dis gebelik dediler simdi de rahim filmi istediler
Smyrabahar Bende rahim filmi ile hamile kaldım eltim de aynı şekilde rabbim sana da nasip etsin ben bi kez adet oldum rahim filminden sonra sonrası işte kızım 11 yaşında 🤣🤣
Nililaylayla Bende rahim filminden sonra 2. Ayda hamile kaldım, bir sorun yoksa sizinde yakın zamanda olur inşallah 🤗
miroski_22 Ayisigi45 ilk gebeliğim rahim filminden 1 buçuk ay sonra oldu canım inşallah seninde hemen olur 🙏
[silindi] Ayisigi45 geçen ay rahim filmi çektirdim henüz üzerine adet görmedim 2 gün gecikti, biraz once test yaptım silik çizgi inşallah filmden sonra hamile kalanlar kervanına bende katilabilmisimdir ☺☺