moom222 Osmanhatice gebelik için mi yaptırdınız test adetten önce mi yoksa adet gecikmesi yaşadınız öyle mi yaptınız
esma2197- Osmanhatice biyokimyasal riskiniz 1:17 mi yani 17 kişiden biri down sendromlu olucak öylemi benim 1:100 çıktı bu değer napcağımı bilmiyorum doktorunuz ne söyledi size
meltemkumsal16 Osmanhatice Kuzumm benim 1:19 du riskli dediler 🥺25 yaşındayım yaş riskim de yok ama riskli çıkmış
moom222 Osmanhatice down sendorumu için yapılıyor ikili test ve bildiğim kadarıyla ucun altında olunca risk olmadığını okumuştum buradaki arkdaslarin paylaşımında onunla ilgilidir sanrm netten şimdi baktım da sizin için değeriniz normal risk yok
Osmanhatice esma2197- ben daha sonucum hakkında görüşmedim.doktorumla normal sonucum 1:17 çıktı merak ettiğim için yazdım buraya
moom222 Osmanhatice inşallah cnm ben hiç yaptırmadım insan böyle strese giriyor Ne gelirse Rabbimden basımiz gözümüz üstüne🤲
meltemkumsal16 Osmanhatice Fetal dna yaptırdık yarin çıkacak sonucumuz amniyosentez de yapılıyor ama o riskli bizde fetal yaptırdık biraz pahalı ama düşünmek le zaman geçmiyor du 😑
01rebirth Osmanhatice canım bu e nabızdan yazılan değer galiba Bununla yorum yapmak çok zor hastanede kanı verdiğiniz yerde kağıt şeklinde tablolu sonuç alınıyor risk tablosu diye açıklamada var