Nurbyk0306 Mrb hanimlar biraz sacma gelebilir belki bebegimiz icin yatak alicaz ama annem de eskinin yun yataklarinindan yapiyim ben isterseniz diyorda sizce sagliklimi bebekler icin yün yatak pek bilmedigim icin sizlere sormak istedim😇
Zulal_00 Nurbyk0306 inan yün yatak ve yastık o naylon elyaflardan daha sağlıklı, bende anneme yün yatak ve yastık yaptırıyorum 🤗🌸
annecik12 Nurbyk0306 yatağın yüksekliği için klasik yatak alacağım üstüne de hafif yükseklikte bir yün yatak ( yorgan gibi) atacağım. Hem yükseklik ve sağlık hem de annemin gönlü olmuş olacak
Selin12- Nurbyk0306 ben besigin içine yun yatak kullanıyorum gerçekten çok rahattı ve yumuşak terlemeye yapmıyor hemde sıcak tutuyor
tezecikanne Aynı durum bizde de var beşiğe yatak alacağız kaynanam ben yün yatak yastık yapayım diyor bende gönlü kalmasın diye olur anne yap kullanırım dedim ama ne kadar doğru olur bilemiyorum eskiyle şimdi bir değil sonuçta acaba bi de normal yatak alsam mı
Nurbyk0306 tezecikanne Fatmahmet63 Zulal_00 annecik12 Tek bende yokmus ozaman ayni sorun bende bileemdim biran ozaman yun yatak yaptirmak daha mantikli hepimiz o yataklarda buyuduk zaten😇
Fatmahmet63 Yün yatak elyaf dan daha sağlıklı ben yastık yorganı döşeği hepsini anneme yün yaptırttım