acemimom1 Kızlar covid ikinci günüm kendi doktorum ecoprin önerdi ama sağlık ocağı iğne vurabilirsen iğne yazayım dedi evde kendi kendine iğne vuran varmı hiç bilgim yok korkuyorum
Belgiya acemimom1 bende iki hafta önce yakalandım covit oldum kendi doktorum kan sulandırıcı iğne yazdı 10 gün kullandım ayrıca ben 2 aydır coraspin kullanıyorum tansiyonum var o yüzden bence doktorunuza sorun bence iğneyi ben sorun yaşamadım şükür 😇 geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun ☺️
_Lavinya acemimom1 Geçmiş olsun 🌸 Ben de karantinadan yeni çıktım test vermedim ama ben de atlattım diye düşünüyorum. Herhangi bişey kullanmadım. Tahlil yaptırmak mı gerekiyor acaba? Yoksa doktor direk veriyor mu?
Glfdnaktr acemimom1 korkmana hiç gerek yok canım bende genetik kan pıhtılaşması var o yüzden gebeligimin başından beri her gün bitane iğne vuruyorum karnımdan veya kolumdan kendin yapabilirsin korkacak bişey yok
aylinnntrhn _Lavinya tahlil yapıyorlar canım kan değerlerine bakıp ona göre ihtiyacının olduğu dereceye göre ha coraspin yada kan sulandırıcı iğne veriyorlar. hamilelikte covid kan pıhtılaşması yapıyormuş o yüzden
Gulra aylinnntrhn sizin kaç çıkmıştı değeriniz benim 0-0.5 referans aralığı 4 çıkmış sonucum normal mi?
_Lavinya aylinnntrhn Bugün sağlık ocağına gittiğimde ebe biraz zaman geçtikten sonra tahlil yapılıyor dedi. Zaten önce kalp atışı ve hareketine baktırmam gerekiyormuş. O yüzden aşı olmadım.
Cerenleyim Bende korona atlattım doktorum oksapar iğne verdi 1 ay kullanacakmışım evde kendim vuruyorum
aylinnntrhn Gulra canım valla bilmiyorum ki sonuçlarıma baktım sizin için ama ben pek anlamadım doktorum bana coraspin verdi ama ne olur ne olmaz diye verdi 10 gün kullan yeter değerlerin iyi dedi. bak böyle karşılaştırabilirsin https://resimyukle.io/r/cxyqFzqnZH
acemimom1 Benim değerlerine bakilmadi kızlar doktorum direk ecoprin kullanmamı söyledi sağlık ocağında iğne vurabilirsen daha iyi olur dedi bende iğneyi kendime pek vurabilecegimi sanmiyorum