Dyg3434 Merhaba kızlar, maltepe medical park mehmet akif sargun hocaya giden var mı? Yorum ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
K88_ Dyg3434 merhabalar doktoru yakınen tanımıyorum fakat o hastanede iki yoğun ve çöm tercih edilen doktor var ben aynı hastanede doc dr Ahter tanay tayyara gidiyorum 37. Haftadayım odaları karşılıklı en yoğun ikisi oluyor.
K88_ Rumuz_07 doğum ücreti 6500 ödedik biz sabah kahvaltı iki gece yatış 20 poz doğum sonrası fotoğraf dahil
ilknur53- K88_ bende 23 mayısda sezaryen olcagım fiyatlar artmış 7500₺ yapmıslar ama bize hiç fotoğraf vs demediler.Yani bu bilgileri nereden öğrenebiliriz
Rumuz_07 K88_ teşekkür ederim bilgi için bunalttım ama son soru birde ne zaman doğum yaptınız yakın tarihli fiyatlar mı bunlar☺️
K88_ Rumuz_07 ne zaman isterseniz sorun tabi ki 8 martta ever yakın tarihli girişte solda fiyatlandırmadan bilgi alıp ismimizi yazdırın fiyat değişsene eski fiyattan yardımcı olurlar
Rumuz_07 K88_ merhaba fotoğraf ta sadece bebeğimi çekiyorlar ameliyatta yada ameliyat sonrası mı. Birde dijital mi veriyorlar baskımı☺️
K88_ Rumuz_07 bunların hepsinin paketler var hastanenin doğum paketinde 20 poz var doğum sonrası ertesi gün yAni ailecek çekim oluyor dijital ama doğuma fotoğrafçı girsin dersen doğum öncesi sonrası ve doğum anı yine dijital veya baskı fiyatlar değişiyor