Ebruuuusalman Kizlar istanbul anadolu yakasinda devlet hastanesinde seker yukleme testi yaptiran varmi her hastane yapiyormu acaba birde gittigimiz gun direk seker testini yapıyorlarmi yoksa baska gunmu cagiriolar yaptiran varsa bilgi verebilirmi acaba
EsengulC Ebruuuusalman yakacık kadın doğum hastanesinde mı yaptırdım ben çnce kadın doğuma randevu alıyosun haftan müsaitse sölüyolar zaten kabul edersen ertesi gün gidiyodun sabah erkenden yapılıyor eczaneden alıyosun içeceği hastane vermiyo
567833 Ebruuuusalman sancaktepe ılhanvarank egıtım araştırma hastanesinde yaptırdım randevu sıkıntı degıl ayrıca ılk sonuç yüksek çıktı ıkı kere yaptırdım
Mercimek-vee-annesii Ben de yaptıracağım Haydarpaşa numune ye randevu aldım aç karınla gideceğim yaparlar herhalde 🤔
Ebruuuusalman Mercimek-vee-annesii bende oraya randevu aldm persembe gununede sabahtan insallah ayni gün yaparlar duye dusunuyorum biraz uzagim oraya bide bugun git yarn sabah gel demesinden korkuyorum
EsengulC Mercimek-vee-annesii aç karna gidin bi de erkenden mesela 8 gibi çünkü içeceği alacaksın eczaneden kaçlık olduğunu doktor söleyecek bi de bazı hastaneler 10a kadar alıyor bazısının saati daha geçe kadar oluyor senin bi içmeden bi bi saat bi de iki saat sonra vermen gerekiyor o yüzden çok geçe kalmamak lazım
Mercimek-vee-annesii Ebruuuusalman Ebruuuusalman yaparlar inşallah ben 1 marta aldım randevuyu bakalım
Ebruuuusalman EsengulC 9a almistim doktotlar o saatte gelir die daha erkene varsa dahami erkene alim ama o saatte eczanede acik oluemuki
Ceylan01-13 Ebruuuusalman ben yaptirmadim hic 4 gebeigim ama hic gerek duymadim bende o rmtaraflarda oturuyorum
Ebruuuusalman Ceylan01-13 doktorum istemeseydi bende gerek duymazdm da istedgne gore vardir bise diye dusundum kilomda var o yuzden nolur nolmaz yaptrma taraftarindaym
elifinilki27 Ebruuuusalman Ben yaptırdım karnım toktu galiba o yüzden başka güne randevu vermişti içeçegi aldım ve yüklemeyi yaptırdım sıkıntı çıkmadı şükürler olsun