Mervyss İstifra etmiyorum fakat hat safhada iştahsızlık ve mide bulantısı var… Tavuk yemeye bayılırdım kızlar aşırı tiksiniyorum ya 🥲 ne yapsak bilemiyorum Nasıl yemek yiyordunuz siz ve bu ne zamana kadar sürüyor
nazosss Mervyss ben süt ve süt ürünlerine bayılırdım şimdi tiksiniyorum akrabalar sürekli sen diyette misin diyorlar bulantı yüzünden yemek yiyemiyorum ne yapmamız lazım acaba 8. haftadayım
Kelebekk-0307 Mervyss çay ve kahveden tiksinmistim ki çaysız bir hayat düşünemezdim 🙂 uzun zaman sonra içmeye başladım. Kahveden tiksinmiyorum artk ama içesim de gelmiyor ona karşı hala mesafeliyim biraz.
Ysgl26 Mervyss balık… bayılırdım eskiden. Şuan adını bile duymaya tahammülüm kalmadı. Hayatım boyunca da yiyebileceğimi sanmıyorum artık.
Banuc Akşamları yediğim sadece yoğurt ekmek Sabah kahvaltıda ayva reçeli başka hiç bisey yiyemiyorum 👀 tiksindim herşeyden
2kizanasi Tavuk ve balık ismi bile midemi kaldırıyor, şuan 3 aydır sayılı şeyler yiyorum sadece süzme peynir ekmek kraker domates salatalık meyve 🥲 Bide elimde çay kahve gezerdim şuan yüzüne bile bakmıyorum
Mucizem0825 Bende tavuk cigerini cok seviyordum ilk haftalarimda yedim tiksindim 30.haftama girdim halla yiyemedim
Villanelle Tiksinmek değil de eskiden çikolata çok severken şimdi ağzımda yağlı bi his bırakıyor diye yiyemiyorum.
Glsn96 Beş yıl önce ilk hamileliğimde bayıldığım sucuktan tiksinmiştim , bu hamileliğimde ise 5 yıl aradan sonra sucuk yemeye başladım tekrar 😅 bu sefer de soğan kokusundan çok tiksiniyorum🥲
elifinilki27 Mervyss Bende de öyle oldu tavuk çok seviyorum ama hala da arada midem bulanıyor et yemiyorum bir tek tavuk yiyiyorum onda bile midem bulandı protein ihtiyacımı da yumurta süt peynir vb. şeylerle karşılamaya çalışıyorum