Firdevs_sahinnn Kızlar 36+4 de doktora gitmiştim doktor 1 hafta önden gidiyor demişti dünde aniden nefesimi kesen kasık ağrısı yaşadım 15-20 dk çok şiddetliydi sizce haftasından önde gitmesi erken doğuma sebep olur mu ? yaşayan var mı ? Şuan 37+1 im
Gulak Firdevs_sahinnn tabi canim ona gire soiyorlar bebegi siz dikkat edin kendinize bebegim hareketlerind
Nuraykk Firdevs_sahinnn bende de aynı sorun var 1 2 hafta önden gitmesi sorun olmaz ama yediğine içtiğine dikkat et aşırı şekerli veya karbonhdrat ağırlıklı beslenme dedi. 3 hafta ileriden gitmesi soruna yol açabilir dedi
Esenasel Firdevs_sahinnn benim kızım iki hafta önden gidiyordu hiç bir problem olmadı normal doğum yaptım 39 da ama Biraz doğumum zor oldu kafası çok zor çıkmıştı ondan mi bilemiyorum artık
Firdevs_sahinnn Gulak Bebek hareketleri iyi çok şükür de hafif hafif ağrı genede var Açılma olunca da kasık ağrısı olur mu biliyormsnz ?
Gulak Firdevs_sahinnn bende yeni hamileyim daha dogum yapmadim ama illa ki oluyordur 8 dk da gelen sancin varsa dogum mus oyle biliyorum agrilarina bakmalisin ne kadar surede oluyor bi acile git istersen agrilarim var de bebegim inden gidiyor dersen nst ye alirlar sancin cikar orda