Nurdiri Kızlar birkaç arkadaşım cinsiyetlerini öğrenmeden önce Çin takviminden bebeğini cinsiyetine bakıp daha sonra da doktor muayenesinde bunu doğrulamışlar aranızda hiç çin takvimine göre bebeğin cinsiyetine bakıp bunu doğrulayan var mı
Asyaaa35 Nurdiri çin takvimine göre erkek diyordu ama kızım olacak yanii pekte inanmayın bence öyle seylere denk geliyor olabilir zaten iki secenek var😂
zedan1903 Nurdiri kiz zaten iki senecek var ya erkek ya kiz olacak sanki 50 tane secenekten tutmus gibi tuttu diyolar bide inanma bacim😂😂 butun takvimler bana erkek diye bas bas bagiriyordu sonuc kizim oluyor yani tamamen babadan geliyor cinsiyet takvimle bizle dogumumuzla hic alakasi yok😂
Zeyzey1014 Ben birçok sitede takvime baktım, kız diyen sitelerde var erkek diyen de. Hangi siteye güveneceğimi de bilmiyorum.
Gny18 Nurdiri evet bana da kız çıkmıştı kızım oldu. İkinciyede erkek gösteriyor bakalım doğru çıkacak mı 🤗
hayallliiim Nurdiri ben sizin yazıyı okuduktan sonra baktım bi sayfa bişey dyo başka safya başka bişey artı hangiisi tutturursa 🤣
Gny18 mrsilter ilk gebeligimde butun sitelerden hesaplama yapmıştım. Şimdi de butun sitelerden ilk cocuguma hamile kadigim yıl ay şeklinde yazıyorum yine aynısı çıkıyor 😀 son regl tarihinizi ve dogum yılınızı gün yıl şeklinde yazın hesaplayayım