tospikaskim 26 haftalığım ciğer yiycem ama sakıncası olur mu acaba. Birde et ve ıspanak gibi besinlerin yanında yoğurt yemeyin ayran içmeyin diyorlar vitaminin alıyormuş. Sizce doğru mu
MTugba tospikaskim bence alakası yok ayranda yoğurt etlemayran içiliyor senelerdir kimse öyle bişey demedi
Eas tospikaskim Çiğ ciğere elinizi sürmeyin . Sonra kendi vücudunuzda ilk dokunduğunuz yerde bebekte leke cıkıyor diye duydum . Bilmiyorum gercekmi ama en azindan eldiven takin
12siradanbiri tospikaskim Ben bi doktordan dinlemiştim cok fazla A vitamini içerdiği için ciger kontrollü tüketin diyordu
benimmdunyamm tospikaskim valla ben yedim 8 haftalıkken kendim yapmadım hazır yemiştim çiğ ciğere dokunma
tospikaskim MTugba bencede bir de ben herşeyi yanında içerim yranı. Kola sevmem. Arkadaşım öyle söyledi eyin yanında yeme yoğurt ama hep te yiyorum
tospikaskim Eas bence hurafe onlar ya elini yıkamayıp vücuduna sürersen iz kalır diyorlar şöyle böyle. Bilmiyorum artık ama benim ablamda da bişey olmamıştı. O da normal hayatını yaşamıştı. Ben de yaşıyorum normal Bi şekilde. Dokunuyorum da
MTugba tospikaskim kız ben kahvaltıda bile yoğurt yiyorum. Yoğurt kadar vitaminli şey mi var mis gibi ☺️
Elifgoktug1 tospikaskim demir vitamininin emilimini kestiği için birlikte tüketmeyin diyorlar. Ciğer abartmadan biraz yiyebilirsiniz gebelikte sakatat pek onerilmiyor iyi pismis olmasına da dikkat edin mutlaka