Nananusha kizlar deliricegim bebegimin kiyafetlerini yikamaya baslamistim beyazlard i tek bitane mavi sapka vardi o renkleri karistirmis guzelim giysilerin rengi degismis . napa bilirim nolur bi akil verin . hastane cikislarimizda ona dahildi
Ecrinimleyla Nananusha çok mu belli oluyo çok belli değilse yanı böyle açık mavi gibi ılduysa kullan derim ama çok kötüyse hastanede tabi ki de gitdiremezsin evin içinde giydirirsin artık eski rengine dönmez onlar bence
Patito__ Nananusha bir tekneye hepsini koy beyazlar icin deterjana bastirabilirsin lekeleri guzel cikariyor belki renkleride duzeltir bir gun kalsin icinde
Selcannnn Nananusha canın sağolsun üzme kendini sirf beyaz olanlari detarjanli suda beklet bikere daha yıka cikmazsa hastane cikisi alirsin bitane onlarida evde giydirirsin canim bosver sıkma canını ❤
oglumveben Nananusha bulaşık makinası için kullanılan parlatıcı yı suya dök kıyafetleri o suyun içinde beklet birazda karbonat at elinle durula canım düzeliyor ben de birkaçının rengi kaçtı öyle kurtardım
Yas35 Çok üzücü. Renklerin karışmasını engelleyen mendillerden satılıyor daha sonrası için ınlardan almanızı tavsiye ederim. Bunlar için de çamaşır suyuna bassanız sonra bol suda durulasınız nasıl olur acaba? Çamaşır suyu da bebeğe zarar verebilir. Çok iyi durlamak defalarca yıkamak gerekebilir
alcang Nananusha beyazları tekrar yıkamayı deneyin kuruduktan sonra belki işe yarar. Ben kendi tişörtümü yanlışlıkla öyle yıkamıştım tekrar beyazlarla yıkadığımda düzelmişti belki bebek kıyafetlerinde de işe yarar.
Teslime_sinan Nananusha elin de çitile canım atan renkler geçiyor öyle benim de nevresimim mor renk atmıştı beyaz yerlerine elimde leğende çitiledim geçti dene istersen canım
Ceviz Makineden renk vereni çıkarıp tekrar hemen yıkayın çıkıyor ☺️ Ben bu zamana kadar hep bu şekilde çözdüm bu sorunu denerseniz de sonucu bana da bildirin olur mu ☺️
HulyaKrg Ya camasir suyu hic bir sekilde tavsiye edilmiyor ne bulasikta ne camasirda bende kullaniyorum dayanamayip ama bebegin camasirlarini yikamayin bence
Umran34 Nananusha benimde aynisi oldu aspirin var bimde leke cikarici onu sktm butun lekelerin ustune bolca sonra tekrar makineye attim detarjanla gecti hepsi
Kanalicigozde BEnce de tekrar beyazları at makinaya birazda aspirin kullanıp tekrar yıka geçer diye umuyorum . Daha önce başıma geldi ve geçti
Nananusha kizlar bide hepsini atmistim makineye en az 500 600 tl lik giysiler vardi icinde. naptiysam acilmiyo cok cok uzuldum bu duruma ne hevesle yikiycaktim... simdi yeniden kiyafetler almam lazim
Merveozcelikcckl Nananusha jel kıvamında Arap sabunu var özellikle abc markasının onunla ıslat derim çıkarır büyük ihtimalle sonra tekrar makineye at
Merveozcelikcckl Nananusha hiç bilmiyorum canım renklilere zarar vermiyor abc marka her yerde var mı bilmiyorum ama Arap sabununu her yerde bulabilirsin ben çelikkayalar diye market zinciri var oradan almıştım Konya da sanırım galiba
Nishaa Nananusha canim eher hepsi beyazdiysalar rengi degistiyse toz renkler satiliyor makineye atiyosun istedigin renkte boyuyor beyazda var deniyebilirsin Ben pantolon renklerimi durmadan öyle degistiriyorum😁💓
Yasemindemirtas Hiç bi çözümü yok canım aynısı benim basıma da geldi malesef geri dönüşü olmuyor :( onları evde giydirirsin artık. Sıkma canını