zeynonunannesiiii Şeker yüklemesi yaptırmak için kadın doğumdan randevu aldım ama öncesinde yapmam gereken bisey var mı öncesinde kan testi yaptırmam gerekiyor mu doktor ona bakıp mi yapar yada yapmaz, kendisi mi kan testi isteyip sonuçlara göre yapar
Hilal-95 zeynonunannesiiii ac gidiyorsun canm orada sana şekerli gazoz gibi bay veriyolar içmeden önce alıyolar kanı içtikden sra tekrar bakıyolar şekerine onlar yönlendirir zaten
mervesglm zeynonunannesiiii devlete aldıysan ertesi gün sabah erkenden tekrar gel dicekler. Kaç gr glikoz yüklenecekse onu söyleyecek sen onu kendin alıp ertesi gün sabahın seherinde gidip tahlil vericeksin. Ben 25 30 tl gibi bi paraya aldım. Özel hastaneyse o konuda fikrim yok.
Eminedmr zeynonunannesiiii doktorun sana test icin giris yapcak sonra gideceğin gunun aksami gece 12den sonra yemek yemek yok sabah erkenden gidip ilk ac karnina kan vericeksin sonra sana glikoz şurubu vericekler onu içtikten sonra kesinlikle yeme icme sigara bunlar yok ictikten bir saat sonra tekrar kan vericeksin daha sonra tekrar bir saat sonra kan vericeksin sonra doktoruna gidip sonuçları ogreniceksin
Aysu123cicek zeynonunannesiiii salik ocagindada yapiyorlar guklemeyi ben orda yapdiricam carsamba gunu insallah ben 50 ml 10 liraya aldim hazir evde kedni hazirladigin 50 ml 7 bucuk liraydi
bircicekannesii mervesglm Yaa öyle mi benim devlet hastanem biraz uzak ya. 1 ay önce 25ten sonra gel demişti yeni 25e girdim randevu yok o yüzden sabah erken gidip halleşeceğim ama bir sonraki güne mi atıyorlar ki ya o gün sabahtan olmuyor mu hepsi
zeynonunannesiiii mervesglm benim gideceğim hastanede uzak randevum sabah erkenden o gün içinde bitmez mi hepsi
mervesglm bircicekannesii ben randevumu 9a almıştım. Sıra bana gelene kadar saat 10 oldu. Yüklemenin saati geçti yarın sabah 8de gel dediler. 830da glikozu içmeden kan aldılar sonra 1 er saat arayla 2 kere daha kan aldılar. Sonuçlarda 3 4 gün sonra çıktı. Ben istanbul esenyurt devlette yaptırdım. Her hastane aynı mı bilmiyorum. Ben bunları yaşadım. Aç karnına gitmeyi unutma gece 12den önce yemek yeme. Su serbest. Doktorlar herşeyi söylemeyebiliyor maalesef.
mervesglm bircicekannesii randevu içinde öğleden sonra 1559da mhrsye gir tam 16da randevuyu ara. Daha çabuk bulursun. Slotlar 16da yenileniyor. İnşallah değerlerin normal çıkar 🤗
Duha35 Bende bugün şeker yüklemesi yaptım. Gece 12 den sonra yemek ve su içilmemeli. Yani yüklemeden 8 saat önce aç susuz kalınması lazım. Önce kan veriyorsun. Sonra verdikleri içeceği içiyorsun. Bir saat sonra tekrar kan veriyorsun. Daha sonra bir saat geçtikten sonra son kanı veriyorsunuz. Toplamda 3 defa kan veriyorsunuz . Bu arada son kanı verene kadar halen su içip yemek yemiyorsunuz.
mervesglm zeynonunannesiiii bana geç oldu dediler saat 10du. Her hastane aynı mı bilmiyorum o yüzden yanlış yönlendirmek istemem.
zeynonunannesiiii Aysu123cicek burdaki sağlık ocağı yapmıyor mecburen uzaktaki hastaneye gidicem Oda iki gün üst üste gel derse zor olucak