_beybisolar123 Merhaba kızlar Manisa Celal Bayar hastanesinde tüp Bebek tedavisi gören varmı nasıl oluyor önerdiğiniz bı doktor varmı
Elifkc _beybisolar123 benim eşim kanser hastası sperm dondurmamiz gerekiyordu. Celal Bayarda bı profosor vardı o bile orada verdirmedi spermi İzmir’e yada grand medicale gidin dedi. İzmir daha pahalı olduğu için grandda dondurduk spermleri. Tüp bebek tedavisinde ne kadar iyiler hiç bı fikrim yok.
Emiliy Cbü normal Kadın doğum polikliniği olarak bile asistanların calıstıgı prof.-lerin odasından cıkmadıpı bir hastane oldu tüp bebekte zor güvenirim
_beybisolar123 Emiliy sağolun bende emin olamadım telde randevu almak için aradım azarlar gibi konuştu sekreter nasıl oluyo süreç neler yapılıyor diyorum onları gelince öğrenirsiniz diyor
sinemcansenturk _beybisolar123 ay aciline bile gitmekten nefret ediyorum çok ağrım olduğu için gitmek zorunda kaldım ilk önce acilde bakıldı sonra doğum katına gönderdiler odalar 4 kişilik pislik içinde yataklar nst vs eski cihazlar tuvaletin önünden geçemedim hiç gitmeyin bence
_beybisolar123 Elifkc devlet hastanesi olduğu için birde bize en yakın orası şuan o yüzden düşünmüştüm ama vazgeçtim ben de belki rapor çıkartıp onu kullaniriz