minikpandammmm Kızlar 24 haftalık hamileyim sol göğsümden şeffaf bir sıvı akıyor. Süt galiba. Bu haftada gelmesi normal mi ? 2 damla aktı
Mikmikbuk minikpandammmm Çok ilginç insan biyolojisi, benim hiç olmadı ama olan hanımlar var okudum burda😊(31.haftaa)
Ozgeliz minikpandammmm maşallah doğumdan sonra bol sütlü olacaksınız ablam ve görümcemden de gelirdi bende 23 haftalık hamileyim 3. Geliyor ama benden hiç gelmez
minikpandammmm Ebru5553 yaaa çok teşekkür ederim canım 😄 erken doğum riski falan mı var diye düşündüm bi an telaşlandim 🙂☺
minikpandammmm Mikmikbuk ben de hiç bilmiyordum çok şaşırdım 2 gündür akıyor. Erken doğum belirtisi sandım. 😀😄
Ebru5553 minikpandammmm Rica ederim be demek bende ilk hamileliğimde bilmediğimden çok korkmuştum hatta ilk doktor kontrolümde sorduğum ilk şeydi 😂 Şimdi ikinciye hamileyim ilkler hep acemilik oluyor ama ikinciler artık kalfalık ustalık gibi oluyor 😂😂
minikpandammmm Ozgeliz yaaa inşallah öyle olur sütüm bol olur 😁 masa başında bisey yazmak için dogruluyorum sürekli akıyor 🙄 hiç beklemiyordum erken diye baya şaşırdım