Tcher123 Kızlar merhaba, bel çektirme diye eski bir usul varmış hamile kalmak icin, son zamnda çok fazla duyuyordum bu günlerde de bizzat tanıdıklarım bu yöntemle hamile kaldı, siz hiç duydunuz mu bilginiz var mı
Zeynepgl Tcher123 Hiç duymadım 😮böyle birşey inanmıyorum da böyle şeylere hamile olmuşlardır olacaktır zaten onun üstüne denk gelmiştir diye düşünüyorum canım hamilelik bilimsel bişey oluşumu da öyle nasip bide günü var herşeyin hayırlısı Allah kucağını doldursun inşallah 🙏🏻
Zeynepgl Tcher123 internetten baktım şimdi çok zararlı sonuçları da varmış denemeyin sakın böyle şeyler canım
Beno Tcher123 bence bu nasıl hamile kalınmaz olmalıydı 🤔 mesela bel çektirerek kalınmaz kız belinle ne alakası var
Tcher123 B Zeynepgl amiin canım inşallah, çok fazla duyuyorum bu ara aslında denemekte istiyorum ama bilemedim, bu işlem aslında bele masaj yapmamış beldeki bir damarı bulup ona basıyorlarmış
Leylasiva21 Tcher123 inanmıyorum öyle şeylere yediğine içtigine dikkat et. Bol bol dua et. Ve kafandan çıkar rahat kafa ile hamile kalirsin ben ne iğneler ne ilaclar kullandım. En son dedim yeter yoruldum hiçbir şey yapmayacam o ay adetim gecikti hamileymiş. Rabbim vaktini biliyordur Allah sana en kısa sürede saglikli hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲
Mikmikbuk Tcher123 belinizi incitebilirsiniz. Eğer bir sorun yoksa; D vitamini takviyesi, kırmızı et tüketimi arttırım ve stressizlik öneriyorum Allahım gönlünüze göre nasip etsin hayırlısıyla inşallah 🤲🙏
MTugba Tcher123 canım o hiç bir sorun yoksa bence pozitif sonuçlar veriyordu. Bende ve eşimde problemlerimiz vardı o yüzden bir sonuç alamadık.
Tcher123 MTugba aaa, ama benim duyduğum arkadaşın eşinde de sorun vardı ameliyat olmuş, geçen ay aşılama yaptılar olumsuz sonuçlandı, bu ay bel çekme ole hamile kaldı
Banuc Tcher123 zararlı diye biliyorum alt komşunun çocuğu olmuyor diye yaptırmış doktora gitmiş doktor kızmış
MTugba Tcher123 nasibinde varmış demek ki ☺️ Denemekten zarar gelmez ama güvendiğin ve bildiğin biriyse çektir belini bel sonuçta. Şifayı heryerde herseyde aramak gerek