Tazeanne0134 Sormak istediğim şu ki ben ilk doğumum da 3 cm açılmam varken sezaryen olmak zorunda kaldım oğlum 25 aylık mayıs sonu inşallah doğumum daha kolay olur mu açılma tecrubeli anneler cevap verin lütfen 🥰
Fatmapekesen Tazeanne0134 3 cm le neden seseryana alındın inşallah olur ben 3 dogum yaptım hersey sende bitiyor bi nefeste inşallah alırsınız kucağıniza🙏
Tazeanne0134 Fatmapekesen âmin canım inşallah dr 3 cm açılma ve %80 sancım vardı eve yolladı doğum başlamamış diyerek neyse eve geldim 1 saat kadar sonra suyum geldi ama bebeğim kakasını yapmış yani öyle dediler ve sezaryene aldılar bide bana diyor ki dr ben beklerim ama bebeğe bişe olursa sorumluluk kabul etmem o durumda da ne yaparsın mecbur sezeryan 🤷🏻♀️
Fatmapekesen Tazeanne0134 seni eve göndermesi saçma benim 2 cm açılma vardı sabah gel dedi doktorum Sünni sancı vererek doğuma aldı doktor çok önemli cidden 🙏
Rbshfnr Benimde 7 cm acılmam vardı fakat kakasını yutmus hemen sezeryan oldum bende ssvd istiyorum inşallah bu sefer olur kızım 25 aylık olacak
Tazeanne0134 Rbshfnr ay daha kolay olur inşallah hemde senin daha kötü olmuş ama işallah güzel ve kolay olur
Tazeanne0134 Rbshfnr ay canım inşallah bende çok istiyorum drum her türlü yardımı yaparım ama bi sıkıntı olursa acil sezeryana alırım dedi ilk doğumum da sezaryen olduğu için bakalım hakkımızda hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Rbshfnr Tazeanne0134 amin insallah tabii sıkıntı olursa sezeryan olur benim durumum da senin gibi suan bebek assagıdaymıs benim progestan kullanıyorum