UmutsuzPolyanna Ba_momss Dün benim radarlar kapalıydı 😵 @Bebiscann aşkosu askıda 🤣 @Azizinannesi2 olaya hakim ama başımıza iş almayalım diye anlatmadı çiçeem bu silinen post ile alakalı diğer kilitlenen bende bilmiyorum 😅
Ba_momss UmutsuzPolyanna amaaaaaa neler oldu ki yav yazamadım baktım kitlenmiş dedim bunlar napti 😂Büşra özelden yaz bari kız 😂 cagnim dünürüm ne işler açtın başına kids e bakam giriyomu oraya özlerim dünürüm u ben ya 🤭
Durubebegim Ba_momss bende bi girdim kitlenmiş ama hepsini @Bebiscann profilinden okudumm işte bazen böyle insanlar insanın mutluluğunu dostluğunu kaldıramıyor kime sataiacağını bilmiyor
UmutsuzPolyanna HGulsah tugbaacng Öhöm Öhöm Ben ayrıntılı bilgi sahibi değilim o yüzden yazamıyorum ruhlar yeni bedenlerde can bulmuşlar onlar yazar ayrıntılı djdjj🤣
Armess_loya KaderiminCilvesi vahh ki ne vahhh maşallah sende yeni hesapla bayağı olaya hakimsin laaa 😬
Ba_momss KaderiminCilvesi daha ses yok yav teyakkuzda bekliyorum annemden telefon her aradığında yüreğim agzimda 🤣 benim manita yoktu ki bağlantılı olan ya sonradan gittilerse bilmem de 😂😂
Armess_loya KaderiminCilvesi bana canoyuu bir tekk canoo derdi😎 canooo canooo canooo, işte meydano, iyi günün dostu nerdesin hanoo, nerdesin hanooo, laa canooo🤪🥺