Kızlar bende acaba bir gün doğum hikayemi yazacakmym diye hayal ediyordum rabbimin izni ile banada yazmak nasip oldu Perşembe günü kontrole gittim 39+3 sıfır sancı bir cm açıklık vardı sadece eve yoladılar üç gün sonra dediler bende kırk haftam dolsun öyle giderim dedim cumartesi sabahı saat beş uykum gelmyor bir o yana bir bu yana dönüyorum tam uykuya dalarken birden balon patlaması gibi ses geldi ardından bacaklarımdan su aktı hemen eşimi uyandırdım eşim annemi uyandrmaya koştu annem doğum için bize gelmiş tabi hemen ambulansı aradk burası biraz hasas 😒hafta sonu olduğu için olduğumuz yerde doktor yok hemen başka yere sevk etiler tabi suyun gelmesiyle sancım da sıklaştı başka yakın hastaneye gitik orası da tam teşekküllü hastane değil suyumla birlikte Nisan ve sancı da gelmis ordan başka hastaneye sevk bende nerdeyse sancmn yarısını yolda çektim hastaneye gider gitmez nstye aldılar sancılar üç daka da bir gelmeye başladı bir cm olan açılmam beş cm olmuş saat 10 olmuş doğum odasına alındım kendi sancmla dokuz cm olunca doğuma alındım beş altı ıkınma da geldi minik kızım yırtılma oldu biraz kesi de atıldı çok az on iki buçukta doğdu kızım 🧿🌺🥳🥳🥳🥳 darısı sizlere kızlar