Nlyakts Duygudgn genel durum olarak agirlastim iyice sende durumlar nasil canim?bi kac haftadir gitmiyorum ama yuksek sesi kastettiysen dugune falan gittim yuksek sese tepki veriyor bebisim cunku evde ses duymuyor ki aksama kadar basbasayiz degisik geliyor oynuyor diyorum insallah rahatsiz olmuyordur tabi 😂
dilanbartos Duygudgn git canım son haftaların keyfini çıkartmak lazım. Ben de Çarşamba Budapeşte’ye gideceğim günü birlik full gezeceğim valla.
Duygudgn Nlyakts yaa bizimki de altlara doğru vurmaya başladı çok ağrı yapıyo bayram dolayısıylada gidemedik inşallah normaldir sende de var mı böyle durumlar
Nlyakts Duygudgn benim heryerde inan hem asagiya hem kaburgama heryere vuruyor normaldir diye dusunuyorum ben ama git bakalim doktorun ne diyecegi daha onemli tabi.peki karnin indi mi yukarida mi hala benim top gibi yukarda hic inme falan yok
dilanbartos Nlyakts o kaburgaya vuruşu çok tatlı değil mi??? Tam böyle ansızın yapıyor o an basacan kalayı ama bir bakıyorsun ki evlat sesini çıkartamıyorsun 😂 tam bir tontişler 😍
Nlyakts Duygudgn gogsumun dibinde hemen bana gore de cevreye gorede cok yukarda bu 40da zor gelir diyor bazisi
Nlyakts dilanbartos biz simdiden didisiyoruz 😂ben ona soyleniyorum o daha da vuruyor karsilik veriyor simdiden bazen cikarip az sevip yerine koyasim geliyor 😂😍💕
dilanbartos Nlyakts benimki baba düşkünü. Gerçekten anlamıyorum. Baba eve gelsin elini karnıma koysun uyuyan çocuk uyanıyor durmuyor. Soruyorum beni seviyor musun diye tık yok. Babayı seviyor musun diyorum durmuyor 😅 Ama kim taşıyor işte kıymet bilmiyor 😂
Nlyakts dilanbartos ay bende esim hissetsin istiyorum hareketlenince kos gel diyorum elini bi koyuyor hic hareket yok utangac kizcem😂😍bende video cekip atiyorum cok hareketliyken esim ancak oyle gorebiliyor